Pokoušel jsem se nainstalovat plugin 7zip plugin do TC verze jak 6.57 ,tak i 7.03 ,který běží pod Win95OSR2 a stále reportuje,že se jedná o nechválený doplněk.Pokud to ovšem nainstaluju do TC,který běží pod Win98SE a výše je vše OK a lze ho normálně používat.
Jedná se o bugu v TC nebo čím může tohle být?
Zkoušel sem dva 7zip pluginy,který jsou k mání,jeden je od Adama Strzelecki a druhý od Alexandra Cherenkova a u obou stejný výsledek.
Problém se 7zip pluginem v TC pod Win95OSR2
Moderator: Hacker
Comos,
HTH
Roman
Mozno treba viac chvalit. Nie, vazne, ako pliz znie chybova hlaska po anglicky? Mozno chyba nejake DLL, skus pozriet pluginom FileInfo.stále reportuje,že se jedná o nechválený doplněk
HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Původní anglická hláška je : This is not a valid plugin!
You can find valid plugin files on .... under section 'addons'
Plugin jaksi nainstalovat jde,ale pak když se konfiguruje asociace přípony s aplikací,tak při potvrzení to hodí zmíněnou hlášku.
7zip archívy jsou v TC vidět už jako archiv,ale při pokusu o otevření hodí hlášku :Error,could not load plugin!
Některé pluginy,které mě nešly,tak při spuštění systém aspoň vyhodí hlášku,že chybí ta a ta knihovna,ale tady nic.
Zkusím se ještě podívat FileInfem na ten plugin pod Win95OSR
You can find valid plugin files on .... under section 'addons'
Plugin jaksi nainstalovat jde,ale pak když se konfiguruje asociace přípony s aplikací,tak při potvrzení to hodí zmíněnou hlášku.
7zip archívy jsou v TC vidět už jako archiv,ale při pokusu o otevření hodí hlášku :Error,could not load plugin!
Některé pluginy,které mě nešly,tak při spuštění systém aspoň vyhodí hlášku,že chybí ta a ta knihovna,ale tady nic.
Zkusím se ještě podívat FileInfem na ten plugin pod Win95OSR
Comos,
Hm, tak search na "valid plugin*" vyhodil toto:
WDX content plugin in C, need help
Permissions 1.00 BETA 2 (Content plug-in)
far2wc plugin: what FAR plugins do you use ?
co ti ale asi moc nepomoze, sorry. Tak snad to FileInfo daco povie.
Roman
Hm, tak search na "valid plugin*" vyhodil toto:
WDX content plugin in C, need help
Permissions 1.00 BETA 2 (Content plug-in)
far2wc plugin: what FAR plugins do you use ?
co ti ale asi moc nepomoze, sorry. Tak snad to FileInfo daco povie.
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Ten plugin je překládán nějakým novějším Visual Studiem - a příslušný CRT runtime používá (pro hlášení problémů s přetečením bufferů například) funkci KERNEL32!IsDebuggerPresent - která není na Win95 přítomna.
Obávám se, že s tím těžko budete něco dělat... (leda si ten plugin přeložit ze zdrojových kódů nějakým starším překladačem).
Obávám se, že s tím těžko budete něco dělat... (leda si ten plugin přeložit ze zdrojových kódů nějakým starším překladačem).
Zrovna včera sem na ten plugin koukal FileInfem a některé exporty v Kernelu32,User32 a další chybí,tak je možné,že ten plugin právě nejde kvůli tomu.Divný mi ale je,že ten problém hlásí TC a né přímo systém,u čehož sem zvyklej,že to obvykle zahlásí,když chybí export v nějaké knihovně,nebo rovnou celá knihovna.U některých jiných pluginů též FileInfo mě hlásí,že chybí některé exporty v některých knihovnách,které využívá a přesto ten plugin funguje normálně.
Zkusím se zeptat autora pluginu na tohle téma.
Zkusím se zeptat autora pluginu na tohle téma.