Přešel jsem na Win7 a narazil jsem na jeden problém. Když nadefinuji místo v síti, tak ve Windows ho vidím, ale TC ho neukáže.
Mám na mysli "zástupce", které ve WinXP byly ve složce Documents and settings/user/okolní síť a tytéž zástupce TC zobrazoval po výběru položky Místa v síti v menu kde se přepínají diskové jednotky. Nevím, jestli se vyjadřuji srozumitelně, ale snad mi někdo porozumí
Nevím, jestli dělám něco špatně nebo je to nějaká "novnka" ve Win7?
Díky
p.s. Taky bych se rád zbavil adresáře $Recycle.Bin, který mi trůní na první pozici nahoře, ale s tím se, předpokládám, budu asi muset smířit (volba nezobrazovat "skryté" soubory pro mne není řešení)
Win 7 - Místa v síti
Moderator: Hacker
Můj tip k druhému problému:
Už delší dobu používám kompromis, kdy složky typu $Recycle.Bin sice na discích zůstávají, ale nezobrazují se v panelech souborů (byly takřka sesazeny z trůnu).
K tomu slouží možnost "Vynechávané soubory" v konfiguraci programu TC.
Stačí inkriminované položky vybrat a na stránce Konfigurace - Možnosti - Vynechávané soubory kliknout na tlačítko Přidat vybrané názvy.
Už delší dobu používám kompromis, kdy složky typu $Recycle.Bin sice na discích zůstávají, ale nezobrazují se v panelech souborů (byly takřka sesazeny z trůnu).
K tomu slouží možnost "Vynechávané soubory" v konfiguraci programu TC.
Stačí inkriminované položky vybrat a na stránce Konfigurace - Možnosti - Vynechávané soubory kliknout na tlačítko Přidat vybrané názvy.
Místa v síti
Nepodařilo se náhodou někomu vyřešit možnost zobrazení zástupců Místa v síti pod Sítí místo v Tento počítač i pod Win7/8.1, stejně jako to bylo ve Win XP, tak jak byl dotaz v prvním příspěvku?
Bylo to velice šikovné a podstatně i logičtějčí, než dát zástupce na místa v síti pod Tento počítač. Vím, že to nezpůsobil Total Commander jako takový, že tenhle nesmysl spáchali ve Windows od verze 7, ve verzi 8.1 to dotáhli ještě k dokonalosti tím, že pod Tento počítač nastrkali nejen místa v síti, ale i uživatelské složky (knihovny) jako Dokumenty, Obrázky....atd. a tím v tom udělali takový chaos, že levý strom složek v průzkumníku je téměř nepoužitelný. Říkal jsem si, že pro TCM by to nemusel být zas až takový problém zobrazit ty Místa v síti zase zpět pod sítí.
Bylo to velice šikovné a podstatně i logičtějčí, než dát zástupce na místa v síti pod Tento počítač. Vím, že to nezpůsobil Total Commander jako takový, že tenhle nesmysl spáchali ve Windows od verze 7, ve verzi 8.1 to dotáhli ještě k dokonalosti tím, že pod Tento počítač nastrkali nejen místa v síti, ale i uživatelské složky (knihovny) jako Dokumenty, Obrázky....atd. a tím v tom udělali takový chaos, že levý strom složek v průzkumníku je téměř nepoužitelný. Říkal jsem si, že pro TCM by to nemusel být zas až takový problém zobrazit ty Místa v síti zase zpět pod sítí.