This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? 
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

TCmenu: does not work after Win 10 anerversary update 1607

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Plugins and addons: devel.+support (English) Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
huk49
Junior Member
Junior Member


Joined: 16 Sep 2016
Posts: 2
Location: Switzerland

PostPosted: Fri Sep 16, 2016 6:02 am    Post subject: TCmenu: does not work after Win 10 anerversary update 1607 Reply with quote

I use TCmenu mainly to display directories, i.e. most entries submit a command like cd c:\.... . This does not work after installing the mentioned win 10 aniversary update 1607. I found nothing in several forums. I also tried running TCmenu in compatibility mode (win Cool.
TC: v9.0B13, TCmenu: v20B16 (v19 did not work either)
Any help is highly appreciated.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
beb
Junior Member
Junior Member


Joined: 20 Sep 2009
Posts: 35
Location: Odessa, Ukraine

PostPosted: Sat Oct 08, 2016 11:24 am    Post subject: Reply with quote

huk49
TCmenu was one of my most favorite addon at the time.
But why are you still keep using it by now?
TC itself already includes all the TCmenu functionality right out of the box and in native and much more simpler way.

P.S. Also the latest version I have archived is TCmenu 20b17 (2009-10-01).
Back to top
View user's profile Send private message
nsp
Power Member
Power Member


Joined: 04 Dec 2005
Posts: 1094
Location: Lyon (FRANCE)

PostPosted: Sat Oct 08, 2016 12:46 pm    Post subject: Reply with quote

beb wrote:
huk49
TCmenu was one of my most favorite addon at the time.
But why are you still keep using it by now?
TC itself already includes all the TCmenu functionality right out of the box and in native and much more simpler way.

P.S. Also the latest version I have archived is TCmenu 20b17 (2009-10-01).

As said, you can in standard define a drop-down menu from a bar. It is called sub-bar.
When you define a button:
For the command, you set your bar file location
and then you tick [x] show as Menu.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
huk49
Junior Member
Junior Member


Joined: 16 Sep 2016
Posts: 2
Location: Switzerland

PostPosted: Wed Jan 11, 2017 12:12 pm    Post subject: Reply with quote

Hi beb and nsp
Thanks for your responses and please excuse my delay in answering.
I have changed my environment to sub-bars, which work fine. I see no need for TCmenu anymore, except maybe for the fancy colors. What counts is the functionality and that can be perfectly achieved with the sub-bars.
Thanks again, huk49
>>> this topic is solved <<<
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Plugins and addons: devel.+support (English) All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH

Using phpBB © 2001-2005 phpBB Group