This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? 
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

New plugin available: Cloud (access to Box, Dropbox, etc).
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 19, 20, 21
 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Plugins and addons: devel.+support (English) Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 33540
Location: Switzerland

PostPosted: Mon Apr 10, 2017 7:14 am    Post subject: Reply with quote

Unfortunately not - these are just Web pages created by the cloud services.
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
zaffi
Junior Member
Junior Member


Joined: 24 Mar 2009
Posts: 33

PostPosted: Tue Apr 11, 2017 1:40 pm    Post subject: Does the chromium cloud plugin suppose to REPLACE IE? Reply with quote

I thought that the chromium plugin comes [b]instead of[/b] IE.

I have IE8 (and I don't want to much to mess up with IE version).

the chromium plugin seems to open an IE windows (it doesn't say so, but the icon looks like IE's ftp icon.

and of course login doesn't work.
I'm just making sure - chromium or not - I must have IE9 for it to work. Right?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 33540
Location: Switzerland

PostPosted: Thu Apr 13, 2017 2:50 am    Post subject: Reply with quote

No, the Chromium-based plugin does NOT use Internet Explorer! Apparently you still have the wrong plugin installed. Actually it's not the plugin which is different, it's only the program used for login, oauthbrowser.exe and oauthbrowser64.exe. When using the Chromium version of the plugin, both should have a size of 404 kBytes (they are both 32-bit). When using the IE version, they are 77k and 111k, respectively.
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Serebriakov
New Member
New Member


Joined: 13 Apr 2017
Posts: 1

PostPosted: Thu Apr 13, 2017 4:22 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks for the plugin!

Could you add to plugin function to create and verify local .md5 (Yandex), .sha & .sfv-crc32 (OneDrive) and etc, based on the cloud's json file info?
Like TC "Files/Create Checksum File(s) (CRC32,MD5,SHA1)" function.

I want to be able to check the integrity of the files on the cloud after upload.
Back to top
View user's profile Send private message
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 33540
Location: Switzerland

PostPosted: Tue Apr 18, 2017 8:00 am    Post subject: Reply with quote

Thanks for your suggestion, I will check whether this could be done.
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
marceltheman
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Feb 2010
Posts: 5

PostPosted: Thu Apr 20, 2017 12:34 pm    Post subject: Reply with quote

Hello Ghisler,

I'me use the cloudplugin and He works very wel.
But when I close the totalcommander with a open cloud (ec. dropbox) then when I open the next time the totalcommander its hang up.
The only way to use the totalcommander I have to install to whole cammander and also the plugin.
Can you help me please.

Greatings Marcel
Back to top
View user's profile Send private message
Horst.Epp
Power Member
Power Member


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 2402
Location: Germany

PostPosted: Thu Apr 20, 2017 1:06 pm    Post subject: Reply with quote

marceltheman wrote:
Hello Ghisler,

I'me use the cloudplugin and He works very wel.
But when I close the totalcommander with a open cloud (ec. dropbox) then when I open the next time the totalcommander its hang up.
The only way to use the totalcommander I have to install to whole cammander and also the plugin.
Can you help me please.

Greatings Marcel

Try Configuration / Operation
Switch off
Save on exit
[] Directories
_________________
Windows 10 x64 Creators Update
Build 15063.250 (RS2)
TC 9.0a x64 and x86
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Plugins and addons: devel.+support (English) All times are GMT - 6 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 19, 20, 21
Page 21 of 21

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH

Using phpBB © 2001-2005 phpBB Group