This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? 
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Fehler beim kopieren vom Lan plugin nach /system/media/audio

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Total Commander for Android Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dippes
Junior Member
Junior Member


Joined: 12 Apr 2015
Posts: 27

PostPosted: Thu Sep 14, 2017 1:00 am    Post subject: Fehler beim kopieren vom Lan plugin nach /system/media/audio Reply with quote

Hallo

wollte von meinem PC mithilfe des Lan Plugins einen Klingelton ins dafür vorgesehene Verzeichnis meines S7 kopieren.
Leider funktionert das nicht.

Erst wenn ich den Klingelton auf die SD Karte kopiere und von da aus ins Klingeltonverzeichnis funktioniert das.

Auch hier wieder. Im log alles ok Shocked

2017-09-14 08:57:24 LAN:SMB:dippes@192.168.1.102/allerlei/Android/
2017-09-14 08:57:35 LAN:SMB:dippes@192.168.1.102/allerlei/Android/Klingeltöne/
2017-09-14 08:57:48 LAN:Datei herunterladen
Back to top
View user's profile Send private message
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 34715
Location: Switzerland

PostPosted: Fri Sep 15, 2017 8:03 am    Post subject: Reply with quote

Wie lautet der Ort des Klingeltonordners auf dem S7?
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
dippes
Junior Member
Junior Member


Joined: 12 Apr 2015
Posts: 27

PostPosted: Sat Sep 16, 2017 4:45 am    Post subject: Reply with quote

/system/media/audio/ringtones
Back to top
View user's profile Send private message
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 34715
Location: Switzerland

PostPosted: Mon Sep 18, 2017 8:06 am    Post subject: Reply with quote

Ah, das geht nicht - der Ort benötigt Rootrechte zum Beschreiben. Das LAN-Plugin hat aber keine Rootrechte, nur TC selbst. Sie müssten die Datei erst z.B. nach /storage/emulated/0 kopieren, und von dort aus dann ins System-Verzeichnis.
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
dippes
Junior Member
Junior Member


Joined: 12 Apr 2015
Posts: 27

PostPosted: Tue Sep 19, 2017 10:46 am    Post subject: Reply with quote

Ok
Dann ist alles Ok. Dachte es wäre ein Bug.
Damit kann man leben und ist auch in Ordnung.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Total Commander for Android All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH

Using phpBB © 2001-2005 phpBB Group