This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? 
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

[9.10B2 x64+x32] Bug in sync dirs (OneDrive placeholders)

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC Fixed bugs Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
tnovak
Junior Member
Junior Member


Joined: 01 Oct 2017
Posts: 3

PostPosted: Sun Oct 01, 2017 1:49 am    Post subject: [9.10B2 x64+x32] Bug in sync dirs (OneDrive placeholders) Reply with quote

Hi!

First of all I would like to thank you for this great program.

I think I found a bug in the new OneDrive placeholders support feature in TC.

Example:

I have dir A with subdir B with subdir C (A/B/C)
These dirs are uploaded on OneDrive (just as placeholders, to save space).

Now, when I want to sync dirs with local copy in TC 9.0a, it correctly tells me that all files are already there:
Image: http://i65.tinypic.com/2mh9dfb.jpg

But in TC9.10 B2 it's ignoring placeholders in subdirs B and C and wants to copy files in these dirs to OD (although the files are already there):
Image: http://i63.tinypic.com/8xubki.jpg

Is it a bug or I'm missing some settings?

(Win 10 PRO x64 RS3 preview build 16299)

Thank you!

(I hope you understand me, English is not my native language Very Happy )


Last edited by tnovak on Mon Oct 02, 2017 4:37 pm; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 34715
Location: Switzerland

PostPosted: Sun Oct 01, 2017 2:00 am    Post subject: Reply with quote

Thanks for your report, I will check it. Do you perhaps have
SyncIgnoreJunctions=1
set in wincmd.ini?
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
tnovak
Junior Member
Junior Member


Joined: 01 Oct 2017
Posts: 3

PostPosted: Sun Oct 01, 2017 2:04 am    Post subject: Reply with quote

ghisler(Author) wrote:
Do you perhaps have SyncIgnoreJunctions=1 set in wincmd.ini?


Thank you for your fast answer!
I checked the config file and "SyncIgnoreJunctions" is not present at all.
Back to top
View user's profile Send private message
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 34715
Location: Switzerland

PostPosted: Wed Oct 04, 2017 9:14 am    Post subject: Reply with quote

This should be fixed in TC 9.10 beta 3, please test it!
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
tnovak
Junior Member
Junior Member


Joined: 01 Oct 2017
Posts: 3

PostPosted: Wed Oct 04, 2017 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

ghisler(Author) wrote:
This should be fixed in TC 9.10 beta 3, please test it!


Just tested it in TC 9.10B3 x64 and x32 and it's working well now!

Good job, thank you!

(Win 10 PRO x64 RS3 preview build 16299.15)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC Fixed bugs All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH

Using phpBB © 2001-2005 phpBB Group