This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? 
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Don't work "UseNewDefFont=1" in Windows XP

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC Behaviour which will not be changed Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
PiotrMP006
Junior Member
Junior Member


Joined: 05 Mar 2014
Posts: 10

PostPosted: Sat Oct 28, 2017 7:57 am    Post subject: Don't work "UseNewDefFont=1" in Windows XP Reply with quote

Don't work "UseNewDefFont=1" in Windows XP.

I have installed the Segoe UI Regular fonts.

SEGOEUI.TTF
SEGOEUIB.TTF
SEGOEUII.TTF


TC can't find font if UseNewDefFont=1 ?


Please correct it in TC 9.11
Back to top
View user's profile Send private message
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 34715
Location: Switzerland

PostPosted: Mon Oct 30, 2017 5:29 am    Post subject: Reply with quote

This is intentional. UseNewDefFont is ignored on Windows versions before Vista.
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
PiotrMP006
Junior Member
Junior Member


Joined: 05 Mar 2014
Posts: 10

PostPosted: Fri Nov 03, 2017 11:46 am    Post subject: Reply with quote

ghisler(Author) wrote:
This is intentional. UseNewDefFont is ignored on Windows versions before Vista.


I wants to know the settings in wincmd.ini to use under Win XP with installed Segoe fonts in order to get the same look as a newly installed TC with UseNewDefFont=1 on any new Windows version.

Please help me
Back to top
View user's profile Send private message
petermad
Power Member
Power Member


Joined: 05 Feb 2003
Posts: 7323
Location: Valsted, Denmark

PostPosted: Fri Nov 03, 2017 11:49 am    Post subject: Reply with quote

2PiotrMP006
Quote:
Please help me

I have already given you the answer here: http://ghisler.ch/board/viewtopic.php?p=334123#334123

Anyway - this is not a bug and the thread should be moved.
_________________
#524
Danish Total Commander Translator
TC 9.10b1 32+64bit on Win XP 32bit, Win 7, 8.1 & 10 64bit. TC 2.81b8 on Android 6.0

Get Extended Total Commander Menus
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 34715
Location: Switzerland

PostPosted: Sun Nov 05, 2017 4:22 am    Post subject: Reply with quote

The idea is that you can set UseNewDefFont=1 in an ini file which is shared between multiple Windows installations, and TC ignores it on systems which don't have the new fonts by default.
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC Behaviour which will not be changed All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH

Using phpBB © 2001-2005 phpBB Group