This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? 
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Ctrl+F3 in Synchronize tool

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC Fixed bugs Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
browny
Member
Member


Joined: 10 Sep 2007
Posts: 122

PostPosted: Sat Nov 04, 2017 12:57 pm    Post subject: Ctrl+F3 in Synchronize tool Reply with quote

Enter an archive, start Syncronize Dirs.
If comparison results have any directory entries, select one and press Ctrl+F3.
There would be an interesting dialog:
Code:
Please insert disk number 1!

And after closing this dialog, there was a messagebox "Left file not found".
The same "fille not found" would be seen when both panes to synchronize were normal directories, not archives.

Since comparison tool was not working with directories anyway, the obvious idea would be to disable Ctrt+F3 action for directory lines in Syncronize Dirs.
Back to top
View user's profile Send private message
Horst.Epp
Power Member
Power Member


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 2690
Location: Germany

PostPosted: Sat Nov 04, 2017 1:16 pm    Post subject: Reply with quote

Confirmed
_________________
Windows 10 x64 Version 1709 (OS Build 16299.98)
Fall Creators Update
TC 9.12 x64 and x86
Back to top
View user's profile Send private message
MartinK
Junior Member
Junior Member


Joined: 19 Nov 2010
Posts: 31
Location: Brno, Czech Republic

PostPosted: Sat Nov 04, 2017 2:50 pm    Post subject: Reply with quote

This bug was already in version 9.0a
Back to top
View user's profile Send private message
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 34704
Location: Switzerland

PostPosted: Sun Nov 05, 2017 4:19 am    Post subject: Reply with quote

Thanks, I will ignore Ctrl+F3 when the context menu item would be disabled too.
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
browny
Member
Member


Joined: 10 Sep 2007
Posts: 122

PostPosted: Fri Nov 10, 2017 6:18 am    Post subject: Reply with quote

Appears to be fixed in 9.12 RC3.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC Fixed bugs All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH

Using phpBB © 2001-2005 phpBB Group