This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? 
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

SMB: username like DOMAIN\USER does not work

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Total Commander for Windows Phone 8.1 Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Joachim Otahal
Junior Member
Junior Member


Joined: 14 Nov 2016
Posts: 2
Location: Germany

PostPosted: Mon Nov 14, 2016 6:49 am    Post subject: SMB: username like DOMAIN\USER does not work Reply with quote

SMB funktioniert sehr gut, au▀er man muss einen Domńnenuser nehmen, also DOMAIN\USER. Dann klappt es nicht.

SMB works very well, except when you have to use a domain logion, like DOMAIN\USER. Then it does not work.

That is my major complaint, the rest is currently only an annoyance and not a problem.

Another bug: When I say "move" from the device to the network it does not move, only copy.

Lumia 950 DualSIM, Windows 10 insider build - though with vanilla Win10 the same.
_________________
Ultra HD? No, 8k, 12k, 16k is my way! Throw "JouMxyzptlk" in google to find my homepage and youtube channel ;). Latest (2016 July) is 3DMark TimeSpy in 8K 120 fps.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 34803
Location: Switzerland

PostPosted: Tue Nov 15, 2016 1:32 pm    Post subject: Reply with quote

Unfortunately the SMB library I'm using doesn't support domains. It's a port of the Java CJIFS library to C#, and the JCIFS library does support domains. I couldn't find out why domains don't work, sorry.

Move is currently not supported, because the danger is too high to lose a file when the mobile connection goes down.
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Joachim Otahal
Junior Member
Junior Member


Joined: 14 Nov 2016
Posts: 2
Location: Germany

PostPosted: Tue Nov 15, 2016 2:37 pm    Post subject: Reply with quote

Thank you for that info!
_________________
Ultra HD? No, 8k, 12k, 16k is my way! Throw "JouMxyzptlk" in google to find my homepage and youtube channel ;). Latest (2016 July) is 3DMark TimeSpy in 8K 120 fps.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Total Commander for Windows Phone 8.1 All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH

Using phpBB © 2001-2005 phpBB Group