This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? 
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

AutoCompleteTab not working in 64-bit

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC Fixed bugs Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Flint
Power Member
Power Member


Joined: 27 Oct 2003
Posts: 3130
Location: Moscow, Russia

PostPosted: Wed Oct 11, 2017 6:15 am    Post subject: AutoCompleteTab not working in 64-bit Reply with quote

In 64-bit TC version when AutoCompleteTab set to 1 or 2 it behaves exactly like 0.
32-bit works OK, as described in help.
_________________
Flint's Homepage: Full TC Russification Package, VirtualDisk, NTFS Links, NoClose Replacer, other stuff!
 
Using TC 9.12 / Win7 x32 & x64 SP1
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
petermad
Power Member
Power Member


Joined: 05 Feb 2003
Posts: 7323
Location: Valsted, Denmark

PostPosted: Wed Oct 11, 2017 7:08 am    Post subject: Reply with quote

Confirmed.
_________________
#524
Danish Total Commander Translator
TC 9.10b1 32+64bit on Win XP 32bit, Win 7, 8.1 & 10 64bit. TC 2.81b8 on Android 6.0

Get Extended Total Commander Menus
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 34715
Location: Switzerland

PostPosted: Wed Oct 11, 2017 3:33 pm    Post subject: Reply with quote

This wasn't changed in TC 9.10. Do you have the same problem in TC 9.0a?
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Flint
Power Member
Power Member


Joined: 27 Oct 2003
Posts: 3130
Location: Moscow, Russia

PostPosted: Wed Oct 11, 2017 4:11 pm    Post subject: Reply with quote

Indeed, it's reproduced there and in some earlier versions too.
_________________
Flint's Homepage: Full TC Russification Package, VirtualDisk, NTFS Links, NoClose Replacer, other stuff!
 
Using TC 9.12 / Win7 x32 & x64 SP1
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
petermad
Power Member
Power Member


Joined: 05 Feb 2003
Posts: 7323
Location: Valsted, Denmark

PostPosted: Wed Oct 11, 2017 10:17 pm    Post subject: Reply with quote

I went back an tested TC 8.0 x64 beta1 (the first 64bit version AFAIK) and the bug is present there too - it seems that it was never implemented for 64bit.
_________________
#524
Danish Total Commander Translator
TC 9.10b1 32+64bit on Win XP 32bit, Win 7, 8.1 & 10 64bit. TC 2.81b8 on Android 6.0

Get Extended Total Commander Menus
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 34715
Location: Switzerland

PostPosted: Thu Oct 12, 2017 4:36 am    Post subject: Reply with quote

Strange, I can find AutoCompleteTab also in the x64 sources. I will check it.
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 34715
Location: Switzerland

PostPosted: Mon Oct 16, 2017 6:54 am    Post subject: Reply with quote

This should be fixed now in RC2, please test!
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
petermad
Power Member
Power Member


Joined: 05 Feb 2003
Posts: 7323
Location: Valsted, Denmark

PostPosted: Mon Oct 16, 2017 11:59 am    Post subject: Reply with quote

I can confirm that it now also works in the 64bit version of TC 9.10rc2 Smile
_________________
#524
Danish Total Commander Translator
TC 9.10b1 32+64bit on Win XP 32bit, Win 7, 8.1 & 10 64bit. TC 2.81b8 on Android 6.0

Get Extended Total Commander Menus
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC Fixed bugs All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH

Using phpBB © 2001-2005 phpBB Group