This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? 
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Vertical toolbar

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC Behaviour which will not be changed Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Gral
Power Member
Power Member


Joined: 26 Jan 2005
Posts: 520

PostPosted: Wed Oct 18, 2017 8:27 am    Post subject: Vertical toolbar Reply with quote

If i use vertical toolbar for menu dropdown buttons, created menus overlaping other buttons, thus press another (covered) button needs additional click.

gral.y0.pl/tc/vtoolbar.gif

EDIT page instead image
http://gral.y0.pl/tc/vtoolbar.htm


Last edited by Gral on Wed Oct 18, 2017 9:32 am; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
Vochomurka
Power Member
Power Member


Joined: 14 Sep 2005
Posts: 753
Location: Russia

PostPosted: Wed Oct 18, 2017 8:50 am    Post subject: Reply with quote

Are you sure you've posted the link to the appropriate picture?
_________________
PowerPro scripts for Total Commander
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Gral
Power Member
Power Member


Joined: 26 Jan 2005
Posts: 520

PostPosted: Wed Oct 18, 2017 8:53 am    Post subject: Reply with quote

What's wrong?
Try page instead - http://gral.y0.pl/tc/vtoolbar.htm
Back to top
View user's profile Send private message
Vochomurka
Power Member
Power Member


Joined: 14 Sep 2005
Posts: 753
Location: Russia

PostPosted: Wed Oct 18, 2017 3:06 pm    Post subject: Reply with quote

Now it's a right picture rather than this Wink
_________________
PowerPro scripts for Total Commander
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 34715
Location: Switzerland

PostPosted: Thu Oct 19, 2017 4:43 am    Post subject: Reply with quote

This isn't a bug - the dropdown window is shown below the button, just like a dropdown combobox.
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC Behaviour which will not be changed All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH

Using phpBB © 2001-2005 phpBB Group