Jak zobrazit složky o úroveň hlouběji?

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
fitipaldi
Junior Member
Junior Member
Posts: 5
Joined: 2013-12-16, 16:47 UTC

Jak zobrazit složky o úroveň hlouběji?

Post by *fitipaldi »

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli existuje v TC nějaký tip/trik na to, zobrazit v souborovém okně hromadně adresáře o úroveň hlouběji? Zkusím popsat na příkladu.
Mám jednotlivé adresáře dle písmen abecedy (A, B, C, atd...) a v nich jednotlivé kapely např.:
A/Abba
A/Arakain
B/Berta
B/Bison
C/Citron
Zkratku Ctrl+B znám, ale tím zobrazím všechny soubory, tedy odstraním všechny složky.
Já bych se chtěl dostat pouze o "jednu úroveň níže", tedy zobrazit rovnou kapely, tedy např.:
Abba
Arakain
Berta
Bison
Citron
Prostě dostat se z úrovně písmen (A, B, C) hlouběji do úrovně kapel. Snad jsem to popsal dostatečně. :)
Pokud někdo znáte nějaký hack, předem děkuji za názor!
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11841
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Re: Jak zobrazit složky o úroveň hlouběji?

Post by *Hacker »

Ahoj fitipaldi,
No, cez Alt-F7 a Feed to listbox si vies zobrazit aj adresare, ale budu tam aj A, B, C, atd. Jedine, ze by si obmedzil hladanie cez Plugins - tc - path length na nejaku hodnotu vyssiu nez X, za predpokladu, ze tie adresare, co chces vylucit, su jednopismenkove, tym padom ich path length bude najkratsia.
To vsetko ti ale moc nepomoze, ak sa v ramci vysledkov hladania pohnes dnu do nejakeho adresara, tym sa vysledky stratia, a k tomu zobrazeniu sa dostanes iba opatovnym hladanim.
Neviem, osobne by som si asi urobil hard linky vsetkych tychto suborov - https://schinagl.priv.at/nt/hardlinkshellext/linkshellextension.html . Ale mozno je aj nejake sikovnejsie riesenie, ktore mi nenapadlo.

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
fitipaldi
Junior Member
Junior Member
Posts: 5
Joined: 2013-12-16, 16:47 UTC

Re: Jak zobrazit složky o úroveň hlouběji?

Post by *fitipaldi »

Děkuji za Tvůj čas a renomovaný rozbor :) Měl jsem na mysli nějaký "jednoduchý" řešení, nebo příkaz v rámci TC, který mi zůstal skryt. Něco, co je v TC implementováno a dalo by se nastavit jako kláves. zkratka, jenom o tom nevím :) Díky, kámo.
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11841
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Re: Jak zobrazit složky o úroveň hlouběji?

Post by *Hacker »

fitipaldi,
Nie, v TC nie je priamo nic take, aspon mi nenapada, sorry.

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
User avatar
tuska
Power Member
Power Member
Posts: 2214
Joined: 2007-05-21, 12:17 UTC

Re: Jak zobrazit složky o úroveň hlouběji?

Post by *tuska »

Search in separate process... Alt+Shift+F7
Search for: ed:folder:depth:2 ☑ 'Everything'
Start Search
Feed to listbox
CTRL+left/right Open directory/archive and display it in the target window.
(Google Translate)
Vyhľadávanie v samostatnom procese ... Alt + Shift + F7
Vyhľadajte: ed: priečinok: hĺbka: 2 ☑ „Všetko“
Spustite vyhľadávanie
Krmivo do zoznamu
CTRL + doľava / doprava Otvorte adresár / archív a zobrazte ho v cieľovom okne.
:?:

Windows 10 Pro (x64) Version 1909 (OS build 18363.752)
TC 9.51 x64/x86 | 'Everything'-Version 1.4.1.973 (x64)
☑ 'Everything' | Search queries: TC <=> 'Everything'
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11841
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Re: Jak zobrazit složky o úroveň hlouběji?

Post by *Hacker »

Hi tuska,
Welcome here :D
It's what I suggested above, with the caveat that 1st level dirs (and files) will be displayed, too (which is what the OP wanted to avoid), so I also suggested limiting the search based on path length (assuming the first level dirs are one-char only, they will have the shortest path length).

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
User avatar
tuska
Power Member
Power Member
Posts: 2214
Joined: 2007-05-21, 12:17 UTC

Re: Jak zobrazit složky o úroveň hlouběji?

Post by *tuska »

Hi Roman,
Yes, I read your proposal :)

Nevertheless I wanted to add this suggestion, because 'Everything' allows you to easily define the folder depth when searching
in Total Commander.
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11841
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Re: Jak zobrazit složky o úroveň hlouběji?

Post by *Hacker »

tuska,
Not sure I understand - this works just fine without Everything, does it not?

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
User avatar
tuska
Power Member
Power Member
Posts: 2214
Joined: 2007-05-21, 12:17 UTC

Re: Jak zobrazit složky o úroveň hlouběji?

Post by *tuska »

Hacker wrote:
2020-04-12, 13:15 UTC
tuska,
Not sure I understand - this works just fine without Everything, does it not?

Roman
Clearly your suggestion works!
I never even thought of using it without 'Everything'.
Post Reply