Winamp hotkey not working if Total Comander is the selected application

Please report only one bug per message!

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

Post Reply
q12
Junior Member
Junior Member
Posts: 2
Joined: 2013-07-27, 02:15 UTC

Winamp hotkey not working if Total Comander is the selected application

Post by *q12 »

Yes I still prefer Total Comander 7.50 to use. It's just classic.
I have Winamp set 3 shortcut keys from the keyboard: End, Page down and Page up.
I just recently installed win10 for the first time.
And I encounter a big problem.
My winamp keys are not working if Total Comander is the selected application.
I NEVER had any issues like this, ever. I suspect its win10 fault, not permitting 32 bit software to run normally.
Im using Total Comander and winamp for a very long time and never happen this.
Only in win10 !
Is there a chance to fix this?
Thank you and Total Comander is the Best windows file management application ever !

User avatar
petermad
Power Member
Power Member
Posts: 9598
Joined: 2003-02-05, 20:24 UTC
Location: Valsted, Denmark
Contact:

Re: Winamp hotkey not working if Total Comander is the selected application

Post by *petermad »

Is there a chance to fix this?
Why dont you install the latest TC (it is still as classic, if you want it to be), and see if it is still is a problem - Don't expect a fix for an old version of TC.
License #524
Danish Total Commander Translator
TC 9.51 32+64bit on Win XP 32bit, Win 7, 8.1 & 10 (1909) 64bit, 'Everything' 1.4.1.965 (x64)
TC 3.0 on Android 6.0
Get:
Extended Total Commander Menus | TC Languagebar | TC Dark Help | PHSM-Calendar

User avatar
Horst.Epp
Power Member
Power Member
Posts: 3706
Joined: 2003-02-06, 17:36 UTC
Location: Germany

Re: Winamp hotkey not working if Total Comander is the selected application

Post by *Horst.Epp »

I have the same comment as petermad and also
do you realy expect that someone tries to check your error or problem for such a old TC version ?
Windows 10 Home x64 May 2020 Update, Version 2004 (OS Build 19041.264)
Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GH, 16GB RAM
TC 9.51 x64 / x86, Everything 1.4.1.983 (x64)

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 39604
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Re: Winamp hotkey not working if Total Comander is the selected application

Post by *ghisler(Author) »

You should at least install TC 7.57a, so you don0t have the crash in the delete function in Windows 8/10.
You can find old installers here:
https://www.totalcommander.ch/win/old/?C=M;O=D
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

Post Reply