TC 7.5 beta 3 bug report (firefox 3.5 problem)

Please report only one bug per message!

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 38451
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2009-06-03, 09:31 UTC

2Goldentime
Could you try the same with beta 4, please? The errors at address 00413DDC should be gone now, they were caused by a removed window which still received messages from Windows (which then went to nowhere)...
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

User avatar
Goldentime
Junior Member
Junior Member
Posts: 7
Joined: 2007-06-08, 08:28 UTC

Post by *Goldentime » 2009-06-07, 16:04 UTC

ghisler(Author) wrote:2Goldentime
Could you try the same with beta 4, please? The errors at address 00413DDC should be gone now, they were caused by a removed window which still received messages from Windows (which then went to nowhere)...
Thank you for your attention and effort~
I'll have a try :) . But the it seems hard to reproduce.
Maybe it's gone. If any bug occurs, I'll post it right away.

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 38451
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2009-06-08, 16:08 UTC

Thanks very much!
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

Post Reply