X64 submenu missing in specific situation

Please report only one bug per message!

Moderators: Stefan2, white, sheep, Hacker

Post Reply
Soul--Reaver
Junior Member
Junior Member
Posts: 13
Joined: 2010-04-16, 16:15 UTC

X64 submenu missing in specific situation

Post by *Soul--Reaver » 2010-04-16, 16:19 UTC

The X64 submenu in the context menu is only available when specifically clicking on files and folders.

Its missing when opening the context menu from [..] or from the blank space if a folder does not contain many files

Could this be fixed?

User avatar
karlchen
Power Member
Power Member
Posts: 4554
Joined: 2003-02-06, 22:23 UTC
Location: Germany

Post by *karlchen » 2010-04-16, 21:16 UTC

Hello, Soul--Reaver.

Check out Total Commander v7.55pb2, please. The reported problem has been solved by the programme author.
history.txt wrote:01.11.09 Fixed: No X64 submenu when right clicking on [..] (updir) or free space below file list
Cheers,
Karl

Soul--Reaver
Junior Member
Junior Member
Posts: 13
Joined: 2010-04-16, 16:15 UTC

Post by *Soul--Reaver » 2010-04-16, 21:50 UTC

I'll take your word for it and wait for the final release of 7.55

Thank you

Kind regards,
Soul--Reaver

tshaiman
New Member
New Member
Posts: 1
Joined: 2010-04-22, 07:11 UTC

x64 menu

Post by *tshaiman » 2010-04-22, 07:14 UTC

Is there a way to see the x64 programs directly in the right click menu and not as a sub menu in the x64 item ?

for example : i have a 64 bit machine with SVN version on it (64 bit)
and since there are a lot of check-in ,check-out operation with the mouse
it is realy quite annoying to go through another sub menu

thanks
tshaiman

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 37630
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2010-04-22, 16:08 UTC

No, currently not. Maybe I find a way to add it to a later release.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

Post Reply