Delete entries in combos ?

Here you can propose new features, make suggestions etc.

Moderators: Stefan2, white, sheep, Hacker

Post Reply
User avatar
Clo
Moderator
Moderator
Posts: 5731
Joined: 2003-12-02, 19:01 UTC
Location: Bordeaux, France
Contact:

Delete entries in combos ?

Post by *Clo » 2006-11-03, 06:37 UTC

:) Hello !

Help wrote (What's new…)
Use Shift+Del to remove unwanted entries from various comboboxes: Command line, search function, multi-rename-tool etc.
• I did, but nothing happens, i.e. in the command-line, the string is removed on the visible field, but it remains in the list.
- Same with the Search…
- Same after I restarted TC.
:? Did I miss something ?

:mrgreen: KR
Claude
Clo
#31505 Traducteur Français de TC French translator Aide en Français Tutoriels Français English Tutorials

icfu
Power Member
Power Member
Posts: 6052
Joined: 2003-09-10, 18:33 UTC

Post by *icfu » 2006-11-03, 06:47 UTC

Very nice feature and works fine here, sorry... ;)
Restart isn't needed, Shift-Del just deletes the entry directly from the popup list.

Icfu
This account is for sale

User avatar
AbteriX
Junior Member
Junior Member
Posts: 36
Joined: 2006-03-12, 20:10 UTC
Location: Old Europe

Re: Delete entries in combos ?

Post by *AbteriX » 2006-11-03, 07:09 UTC

Clo wrote::) Hello !
Help wrote (What's new…)
Use Shift+Del to remove unwanted entries from various comboboxes: Command line, search function, multi-rename-tool etc.
...
:? Did I miss something ?
Clo
Hi Clo,
you have to 'Shift-Del' on an entry in the drop-down list,
not on an item in "the visible field". (sorry if i misunderstood you)

HTH?

(the same function btw in firefox)
Abterix

User avatar
Clo
Moderator
Moderator
Posts: 5731
Joined: 2003-12-02, 19:01 UTC
Location: Bordeaux, France
Contact:

Field too ! So there !

Post by *Clo » 2006-11-03, 07:38 UTC

2AbteriX

:) Hello !

• Well, thanks, it works such as, but quite ticklish to keep that damn list open…
- Moreover, I dont see why it couln't work when displayed in the fields (more “comfortable”)

:mrgreen: KR
Claude
Clo
#31505 Traducteur Français de TC French translator Aide en Français Tutoriels Français English Tutorials

icfu
Power Member
Power Member
Posts: 6052
Joined: 2003-09-10, 18:33 UTC

Post by *icfu » 2006-11-03, 07:50 UTC

Imagine you want to press Shift+End and then hit Shift+Del by accident: Content gone, history gone too.

Also the complete history would have to be searched for an exact match each time you press Shift+Del.

Icfu
This account is for sale

User avatar
Clo
Moderator
Moderator
Posts: 5731
Joined: 2003-12-02, 19:01 UTC
Location: Bordeaux, France
Contact:

Not handy

Post by *Clo » 2006-11-03, 08:02 UTC

2icfu

:) Hi Jeff !

• I never use the move-cursor keys in the command-line, my use of it is very limited…

- Ages ago, I'd requested means to remove items directly, without the need to edit the INI "TC closed" and resort the items by hand…
- I thought to get something handier… So, I ought admit that this feature “as is” desappoints me. :|

:mrgreen: VG
Claude
Clo
#31505 Traducteur Français de TC French translator Aide en Français Tutoriels Français English Tutorials

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11195
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2006-11-04, 16:16 UTC

Message from moderator

Moved to TC 7 beta discussion.

Hacker (Moderator)
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Post Reply