Width of Copy-window

Here you can propose new features, make suggestions etc.

Moderators: Stefan2, white, sheep, Hacker

Post Reply
c.munk.a
Junior Member
Junior Member
Posts: 2
Joined: 2018-11-15, 08:05 UTC

Width of Copy-window

Post by *c.munk.a » 2018-11-15, 08:21 UTC

Been a user (licensed) of Total Commander (and Windows Commander before) for MANY years - still the best file handling tool I know of... Thanks.

As I'm recovering data from a broken disk - only available on and off - I'm using the copy command (F5). I would like the option to change the width of the copy window, so the full From/To paths are visible. It would help me to localize the actual files, when having a read error.

Regards,
Claus
Aalborg University (Denmark)

User avatar
Stefan2
Power Member
Power Member
Posts: 2204
Joined: 2007-09-13, 22:20 UTC
Location: Europa

Re: Width of Copy-window

Post by *Stefan2 » 2018-11-15, 08:49 UTC

Hi and welcome!

You may want to enable the LOG feature:
Configuration menu > Options... > Log file


Now you can inspect that text file 'in peace' afterwards.

I could imagine that only successfully operation are written to the log,
but on the last written entry you may know that the next file in that folder get you a read error?

HTH? :roll:

Please report back if this work for your case.

 

c.munk.a
Junior Member
Junior Member
Posts: 2
Joined: 2018-11-15, 08:05 UTC

Re: Width of Copy-window

Post by *c.munk.a » 2018-11-16, 11:15 UTC

Thanks for the hint. It was a rather huge copy process, and it was already started. The Log isn't enabled by default, so it didn't help me this time. But I got around it - and from now on the log is enabled on my computer.
Still I think it would be a small change to enable resizing of the copy window so the full paths can be visible. Just a suggestion of course :) - I'm happy with the program anyway...
Thanks again...

Post Reply