Page 1 of 1

Second button bar

Posted: 2019-01-23, 15:41 UTC
by dianneman
I'd like to see a second button bar or the possibility to configure this as user :D It's now all in one row :S

Re: Second button bar

Posted: 2019-01-23, 16:01 UTC
by tuska
If you create another button that would protrude beyond the window,
then a line break occurs automatically and this button is displayed below the existing buttons.
Several lines with buttons can be created.

There is already an additional vertical button bar:
08.06.16 Release Total Commander 9.0 beta 1 (32/64)
26.05.15 Added: Vertical buttonbar between the two panels (32/64)
Configuration > Options... >
☑ Show button bar
☑ Show button bar 2 (vertical)


Windows 10 Pro (x64) Version 1809 (Build 17763.292)
Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.4OGHz, 16 GB RAM
TC 9.21a x64/x86 | Everything - Version 1.4.1.931 (x64)

Re: Second button bar

Posted: 2019-01-23, 16:12 UTC
by dianneman
If you add a lot of nothing buttons a second row appears but if you resize the tc window a horrible shuffle occurs. I do resize the window a lot depending on the need. I'd like to see a second static bar that always starts left with the user customized buttons just like the existing one.

Re: Second button bar

Posted: 2019-01-23, 16:35 UTC
by Horst.Epp
dianneman wrote:
2019-01-23, 15:41 UTC
I'd like to see a second button bar or the possibility to configure this as user :D It's now all in one row :S
You can make many bars linked together.
Try the Nested Button Bar Creator
https://totalcmd.net/plugring/bar_creator.html

Re: Second button bar

Posted: 2019-01-23, 17:47 UTC
by petermad
2dianneman
You can make a hard (fixed) linebreak by entering -2 in the Command field...

Re: Second button bar

Posted: 2019-01-24, 10:47 UTC
by ghisler(Author)
Or just click on "Change >>" and then "Insert line break".

Re: Second button bar

Posted: 2019-02-11, 14:15 UTC
by dianneman
Just what I needed, thanks 😊