allow cm_CopyFullNamesToClip for [..] (parent directory)

Here you can propose new features, make suggestions etc.

Moderators: Stefan2, white, sheep, Hacker

Post Reply
ethidium
Junior Member
Junior Member
Posts: 13
Joined: 2007-08-08, 16:39 UTC

allow cm_CopyFullNamesToClip for [..] (parent directory)

Post by *ethidium » 2019-04-20, 03:05 UTC

I have cm_CopyFullNamesToClip command bind to Ctrl+Enter key. When I have a cursor on a [..] (parent directory), calling this command raises a message "No files selected!", so I have to go one level up and call it from there. It would be quite logical to make it working for this case: when I am in C:\mydir\subdir and call cm_CopyFullNamesToClip for [..], it should just produce C:\mydir\

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 37495
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Re: allow cm_CopyFullNamesToClip for [..] (parent directory)

Post by *ghisler(Author) » 2019-04-23, 14:03 UTC

I have already implemented this, but I have postponed it for a later release so I could release TC 9.22 (bugfixes only) more quickly. I'm currently working on some other new features for a new release later this year.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

Post Reply