Solved [TC 10 b1a] Duplicate hotkeys in Player dialog

Bug reports will be moved here when the described bug has been fixed

Moderators: white, sheep, Hacker, Stefan2

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 41224
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Re: [TC 10 b1a] Duplicate hotkeys in Player dialog

Post by *ghisler(Author) »

I wonder why you include string 1315, it's for the headers of the sync tool, which don't support hotkeys.
The same applies to 1400, it's for the headers of the multi-rename tool preview.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
User avatar
petermad
Power Member
Power Member
Posts: 10586
Joined: 2003-02-05, 20:24 UTC
Location: Valsted, Denmark
Contact:

Re: [TC 10 b1a] Duplicate hotkeys in Player dialog

Post by *petermad »

I just added them because they were in the last line:

Code: Select all

;4,5,13,15,1131,1181,1233,1254,1310,1315,1364,1380,1400,1604,1605,1606,1609,1610,1611,1673,1674,1678,1704,1707,1710,2018
and were not included in the strings above the line. But you are right they do not need to be included.

I have updated https://madsenworld.dk/tcmd/Dglrange.zip accordingly.
License #524 (1994)
Danish Total Commander Translator
TC 10.00rc2 32+64bit on Win XP 32bit & Win 7, 8.1 & 10 (21H1) 64bit, 'Everything' 1.4.1.1005 (x64)
TC 3.22 on Android 6 & 11
Try: TC Extended Menus | TC Languagebar | TC Dark Help | PHSM-Calendar
Post Reply