Separate tree mode with FTP connections

Bug reports will be moved here when the described bug has been fixed

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

User avatar
wanderer
Power Member
Power Member
Posts: 1312
Joined: 2003-03-28, 14:35 UTC
Location: Sol

Separate tree mode with FTP connections

Post by *wanderer » 2006-11-01, 00:53 UTC

When in "Separate tree" mode, if you open an FTP connection, the remote paths are not shown in the tree. Instead the last local folder's path is shown.
- Wanderer -

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Latest TC / x32: WinXPx32 SP3 / x64: Clients/Servers from Win7SP1 through Win19Server

User avatar
petermad
Power Member
Power Member
Posts: 8203
Joined: 2003-02-05, 20:24 UTC
Location: Valsted, Denmark
Contact:

Post by *petermad » 2006-11-01, 02:03 UTC

Confirmed!

At least the sep. tree cursor should be placed at the "ftp" folder. in the root of the sep tree.
License #524
Danish Total Commander Translator
TC 9.21a 32+64bit on Win XP 32bit, Win 7, 8.1 & 10 64bit and TC 2.92b1 on Android 6.0
Get: Extended Total Commander Menus | PHSM-Calendar

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 37024
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2006-11-01, 10:35 UTC

Indeed this worked in older beta versions. Press Tab twice (when using one separate tree) to see how it should be.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

User avatar
wanderer
Power Member
Power Member
Posts: 1312
Joined: 2003-03-28, 14:35 UTC
Location: Sol

Post by *wanderer » 2006-11-01, 14:07 UTC

ghisler(Author) wrote:Indeed this worked in older beta versions. Press Tab twice (when using one separate tree) to see how it should be.
Not really doing anything that looks correct...

Lets say i have this structure on remote ftp site

A
B
C
D

When changing to A, the tree points to whatever it pointed before. Changing to B via the file panel, points to ftp/0:, changing to C points to Desktop(!), D points to 0:, etc. It probably needs a little fixing...
- Wanderer -

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Latest TC / x32: WinXPx32 SP3 / x64: Clients/Servers from Win7SP1 through Win19Server

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 37024
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2006-11-01, 22:05 UTC

No, it points to 0:, at least here...
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

User avatar
wanderer
Power Member
Power Member
Posts: 1312
Joined: 2003-03-28, 14:35 UTC
Location: Sol

Post by *wanderer » 2006-11-01, 22:38 UTC

ghisler(Author) wrote:No, it points to 0:, at least here...
Nope, not here. I two different Win2KSP4-2 PCs it has the same behavior i described in my previous message. Switching between 0: and Desktop, either with single or double separate tree panels...

Perhaps there is a setting that affects it? Should i look somewhere in particular?
- Wanderer -

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Latest TC / x32: WinXPx32 SP3 / x64: Clients/Servers from Win7SP1 through Win19Server

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 37024
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2006-12-01, 22:05 UTC

Can you confirm that TC highlights drive 0: in the tree now?
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

User avatar
StickyNomad
Power Member
Power Member
Posts: 1933
Joined: 2004-01-10, 00:15 UTC
Location: Germany

Post by *StickyNomad » 2006-12-01, 23:05 UTC

Yes, seems to work correctly now.

User avatar
wanderer
Power Member
Power Member
Posts: 1312
Joined: 2003-03-28, 14:35 UTC
Location: Sol

Post by *wanderer » 2006-12-02, 01:19 UTC

Yup, seems to be OK in Beta 2.
- Wanderer -

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Latest TC / x32: WinXPx32 SP3 / x64: Clients/Servers from Win7SP1 through Win19Server

User avatar
petermad
Power Member
Power Member
Posts: 8203
Joined: 2003-02-05, 20:24 UTC
Location: Valsted, Denmark
Contact:

Post by *petermad » 2006-12-02, 09:43 UTC

Can you confirm that TC highlights drive 0: in the tree now
Confirmed.

But after closing the FTP connection drive 0: is still present, and if I click on it, I am asked if I want to reconnect, but reconnection doesn't occur if I answer Yes.
License #524
Danish Total Commander Translator
TC 9.21a 32+64bit on Win XP 32bit, Win 7, 8.1 & 10 64bit and TC 2.92b1 on Android 6.0
Get: Extended Total Commander Menus | PHSM-Calendar

User avatar
wanderer
Power Member
Power Member
Posts: 1312
Joined: 2003-03-28, 14:35 UTC
Location: Sol

Post by *wanderer » 2006-12-02, 10:05 UTC

petermad wrote:But after closing the FTP connection drive 0: is still present, and if I click on it, I am asked if I want to reconnect, but reconnection doesn't occur if I answer Yes.
Hi petermad. Maybe you were not polite? ;)

Yes, that's indeed what's happening.
- Wanderer -

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Latest TC / x32: WinXPx32 SP3 / x64: Clients/Servers from Win7SP1 through Win19Server

User avatar
wanderer
Power Member
Power Member
Posts: 1312
Joined: 2003-03-28, 14:35 UTC
Location: Sol

Post by *wanderer » 2007-01-14, 09:52 UTC

What a persistent bug! :) It still exists in b3.

Edit: This part is still present: :)
petermad wrote:But after closing the FTP connection drive 0: is still present
- Wanderer -

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Latest TC / x32: WinXPx32 SP3 / x64: Clients/Servers from Win7SP1 through Win19Server

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 37024
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2007-01-14, 14:28 UTC

This part is still present: Smile

petermad hat folgendes geschrieben::
But after closing the FTP connection drive 0: is still present
I CANNOT confirm that. How do you close the connection?
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

User avatar
petermad
Power Member
Power Member
Posts: 8203
Joined: 2003-02-05, 20:24 UTC
Location: Valsted, Denmark
Contact:

Post by *petermad » 2007-01-14, 14:52 UTC

I happens no matter how I close the connection:

1. Clicking the "Disconnect" button
2. Pressing Shift+Ctrl+F
3. Using the Menu: "Net" -> "FTP Disconnect"
4. Right clicking the FTP drive button an choosing "Disconnect"

NOTE: It ONLY happens with 1 sep. tree - not with 2 sep. trees
License #524
Danish Total Commander Translator
TC 9.21a 32+64bit on Win XP 32bit, Win 7, 8.1 & 10 64bit and TC 2.92b1 on Android 6.0
Get: Extended Total Commander Menus | PHSM-Calendar

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 37024
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2007-01-16, 16:13 UTC

I could now reproduce it when the cursor was in a panel NOT showing any ftp connection. I will fix it.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

Post Reply