[minor] Search -> Feed to Listbox in new tab

Bug reports will be moved here when the described bug has been fixed

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

Post Reply
User avatar
m^2
Power Member
Power Member
Posts: 1413
Joined: 2006-07-12, 10:02 UTC
Location: Poland
Contact:

[minor] Search -> Feed to Listbox in new tab

Post by *m^2 » 2007-01-26, 09:09 UTC

New opened tab is always the last one - so it ignores "open new tab near to current one" config option.

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 37037
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2007-01-26, 17:38 UTC

Currently this option is only considered when opening the tab in TC itself (not from dialogs). I will consider to change it.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 37037
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2007-02-23, 10:57 UTC

Should be fixed in beta 4, please test!
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

User avatar
Flint
Power Member
Power Member
Posts: 3167
Joined: 2003-10-27, 09:25 UTC
Location: Moscow, Russia
Contact:

Post by *Flint » 2007-02-23, 11:04 UTC

Yes, fixed.
Flint's Homepage: Full TC Russification Package, VirtualDisk, NTFS Links, NoClose Replacer, and other stuff!
 
Using TC 9.21a / Win7 x64 SP1, Win10 x64

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 37037
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2007-02-23, 11:14 UTC

Thanks!
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

Post Reply