TC7 b4 ThreadFindFirst issues

Bug reports will be moved here when the described bug has been fixed

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

Post Reply
serjayes
Junior Member
Junior Member
Posts: 53
Joined: 2004-01-19, 16:53 UTC

TC7 b4 ThreadFindFirst issues

Post by *serjayes » 2007-03-05, 18:54 UTC

I have the directory on the remote computer, like \\c1\c$ in the "favourites" (ctrl-d, the "star" menu) and the computer is sometimes off. If I then try to reach it from ctrl-d, I get a delay, then "Connect" dialog. If I press Cancel, the dialog will appear again, if I press cancel, it will appear once more. After third cancel, the TC stops redrawing itself (like without ThreadFindFirst) and once the typical period passes it behaves like before.
I saw ThreadFindFirst mentioned in Beta 4 change log so I just wanted to report that the behaviour haven't changed. Before, I got that behaviour with tabs too. I haven't tried with tabs now but I guess it's still the same.

Still, thanks a lot for a good work.
(user licence #95571)

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 37024
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2007-03-05, 20:31 UTC

Thanks for your detailed report, I will check what the problem is.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

User avatar
Flint
Power Member
Power Member
Posts: 3167
Joined: 2003-10-27, 09:25 UTC
Location: Moscow, Russia
Contact:

Post by *Flint » 2007-03-05, 21:07 UTC

Confirm. I have met such behaviour earlier, but could not find a way to reproduce it...
Flint's Homepage: Full TC Russification Package, VirtualDisk, NTFS Links, NoClose Replacer, and other stuff!
 
Using TC 9.21a / Win7 x64 SP1, Win10 x64

User avatar
sqa_wizard
Power Member
Power Member
Posts: 3421
Joined: 2003-02-06, 11:41 UTC
Location: Germany

Post by *sqa_wizard » 2007-03-05, 22:43 UTC

... and the computer is sometimes off
I have seen it too, but I found that the PC is never really OFF !
Well the OS is off for sure, but the network card is still ON, somehow answering to requests (may waiting for the magic packet - Wake Up On LAN)
Maybe this is interpreted as real ON by some functions ?
#5767 Personal license

serjayes
Junior Member
Junior Member
Posts: 53
Joined: 2004-01-19, 16:53 UTC

Post by *serjayes » 2007-03-06, 10:27 UTC

to anybody who develops or tests:

In case you can't reproduce something related to this bug, I would gladly test any build you'd like me to test for that behaviour, since I can easily reproduce it anytime and on different networks.

to sqa_wizard:

When the card waits for magic packet, it can't (and shouldn't) do anything else than detect the magic packet. AMD has detailed specs since 1995, like this one:

http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/white_papers_and_tech_docs/20213.pdf
(user licence #95571)

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 37024
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2007-03-09, 20:13 UTC

I think that I found a solution now.

To the private beta testers: This should be fixed already in the non-public beta, can you confirm that?
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11156
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2007-03-09, 20:56 UTC

Christian,
This should be fixed already in the non-public beta, can you confirm that?
Yes, apparently so. :) Thanks!

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Post Reply