Don't unpressed buttons

Bug reports will be moved here when the described bug has been fixed

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

Post Reply
User avatar
LonerD
Senior Member
Senior Member
Posts: 303
Joined: 2010-06-19, 20:18 UTC
Location: Donetsk

Don't unpressed buttons

Post by *LonerD »

Old bug.
TC 7.56a - 8.01rcX x32.
Windows XP x32 SP3, Windows 7 x64 SP1.

Create two-rows panel (add button with command= -2).
Create linked (drop-down) buttonbars on second row (after "-2" button).
Press it several times.
They pressed, but not always unpressed automatically (maybe panel or buttons are not redrawn ?):

[img]http://i41.fastpic.ru/big/2012/0729/15/2df28c9831f2665e7153e51eea8ea415.png[/img]
User avatar
petermad
Power Member
Power Member
Posts: 9894
Joined: 2003-02-05, 20:24 UTC
Location: Valsted, Denmark
Contact:

Post by *petermad »

I can confirm that the dropdown button doesn't always get unpressed - but as soon as I move the cursor it gets unpressed.

Settings:

[Buttonbar]
Buttonheight=23
FlatIcons=0
SmallIcons=1
XPstyle=1
SmallIconSize=16
BarLimitLines=0

[Layout]
InterfaceFlat=0
XPthemeBg=0


Testet with Luna Theme under Windows XP and Windows 7
License #524 (1994)
Danish Total Commander Translator
TC 9.51 32+64bit on Win XP 32bit & Win 7, 8.1 & 10 (2004) 64bit, 'Everything' 1.4.1.992 (x64)
TC 3.11 on Android 6.0
Get:
Extended TC Menus | TC Languagebar | TC Dark Help | PHSM-Calendar
User avatar
LonerD
Senior Member
Senior Member
Posts: 303
Joined: 2010-06-19, 20:18 UTC
Location: Donetsk

Post by *LonerD »

but as soon as I move the cursor it gets unpressed
Yes.
I think that the panel is simply not redrawn.
Total Commander DreamLair - dream always, think totally, be the commander of you own life.
User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 40047
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) »

I will check it.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
User avatar
petermad
Power Member
Power Member
Posts: 9894
Joined: 2003-02-05, 20:24 UTC
Location: Valsted, Denmark
Contact:

Post by *petermad »

31.07.12 Fixed: Click on button in second row of button bar which opens bar as submenu multiple times -> pressed state sometimes not removed (32/64)
Confirmed fixed in TC 8.01 final :-)
License #524 (1994)
Danish Total Commander Translator
TC 9.51 32+64bit on Win XP 32bit & Win 7, 8.1 & 10 (2004) 64bit, 'Everything' 1.4.1.992 (x64)
TC 3.11 on Android 6.0
Get:
Extended TC Menus | TC Languagebar | TC Dark Help | PHSM-Calendar
User avatar
LonerD
Senior Member
Senior Member
Posts: 303
Joined: 2010-06-19, 20:18 UTC
Location: Donetsk

Post by *LonerD »

Confirmed )
Total Commander DreamLair - dream always, think totally, be the commander of you own life.
User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 40047
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) »

Thanks!
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
User avatar
ask-rus
Junior Member
Junior Member
Posts: 44
Joined: 2010-06-17, 10:29 UTC
Location: Russian Federation

Post by *ask-rus »

UP!

http://rghost.ru/40507538.view
http://rghost.ru/40507764.view

NOT XP style, NOT Flat icons, All TC x64.
Post Reply