TC9.5beta3- Change button bar issue

Bug reports will be moved here when the described bug has been fixed

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

User avatar
DrShark
Power Member
Power Member
Posts: 1581
Joined: 2006-11-03, 22:26 UTC
Location: Kyiv, 68/262

Re: TC9.5beta3- Change button bar issue

Post by *DrShark »

DrShark wrote:
2019-10-31, 15:42 UTC
I can confirm this icons issue with Change button bar dialog called on my vertical button bar.
history950.txt wrote:01.11.19 Fixed: Configuration - Button bar had wrong width for items in the upper list if there were too few items in the bar (32)
I can confirm it is fixed for a case with my vertical bar, in all other places icons in this dialog also look OK.
Android 4.3.1 no root, kernel 08.09.2016; Win7 Home Premium SP1 rus 32 bit
TC #149847 Personal licence

Cuz we're all in this together, We're here to make it right

User avatar
petermad
Power Member
Power Member
Posts: 9702
Joined: 2003-02-05, 20:24 UTC
Location: Valsted, Denmark
Contact:

Re: TC9.5beta3- Change button bar issue

Post by *petermad »

Confirmed fixed in TC 9.5b4 :-)
License #524
Danish Total Commander Translator
TC 9.51 32+64bit on Win XP 32bit, Win 7, 8.1 & 10 (1909) 64bit, 'Everything' 1.4.1.987 (x64)
TC 3.01b6 on Android 6.0
Get:
Extended TC Menus | TC Languagebar | TC Dark Help | PHSM-Calendar

User avatar
Usher
Power Member
Power Member
Posts: 873
Joined: 2011-03-11, 10:11 UTC

Re: TC9.5beta3- Change button bar issue

Post by *Usher »

Confirm: fixed for both button bars in Windows XP.
Regards from Poland
Andrzej P. Wozniak

yeskky
Member
Member
Posts: 169
Joined: 2007-03-01, 05:32 UTC
Location: Jiang Su,China

Re: TC9.5beta3- Change button bar issue

Post by *yeskky »

Confirmed fixed in TC 9.5b4
#222405 Single user licence

Post Reply