refresh button doesn't work tcb3.0b10

Support for Android version of Total Commander

Moderators: Stefan2, white, sheep, Hacker

Post Reply
cowboy
Junior Member
Junior Member
Posts: 25
Joined: 2016-10-01, 00:21 UTC

refresh button doesn't work tcb3.0b10

Post by *cowboy » 2019-10-04, 02:56 UTC

The refresh button at top right of screen doesn't work properly. Instead of refreshing, it displays text file dialog.

Verizon Ellipsis 10 tablet
Verizon Android 5.1

(Didn't check on my Moto Z2 Play Phone)

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 37629
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Re: refresh button doesn't work tcb3.0b10

Post by *ghisler(Author) » 2019-10-04, 06:29 UTC

Sorry, cannot reproduce. What message does the text file dialog show?
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

cowboy
Junior Member
Junior Member
Posts: 25
Joined: 2016-10-01, 00:21 UTC

Re: refresh button doesn't work tcb3.0b10

Post by *cowboy » 2019-10-04, 14:17 UTC

Same message as when long-pressing dot-dot at top left.

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 37629
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Re: refresh button doesn't work tcb3.0b10

Post by *ghisler(Author) » 2019-10-07, 12:41 UTC

That's not a message, it's a context menu which allows you to create a new text file.

I'm sorry but I cannot reproduce this. I tried with Android 2.2, 4.4, 5.0 (emulator), 6.0 and 9.0.
I suggest that you add your own refresh button to the lower toolbar:
Function type: Internal command
Commnand: 118 Refresh

Does anyone else have this problem?
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

cowboy
Junior Member
Junior Member
Posts: 25
Joined: 2016-10-01, 00:21 UTC

Re: refresh button doesn't work tcb3.0b10

Post by *cowboy » 2019-10-08, 17:31 UTC

problem doesn't occur with 3.0b11 so i think we can forget it.
thanks

Post Reply