[Solved] Feature Request - Undo Close Tab

English support forum

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

Post Reply
User avatar
consistency
Junior Member
Junior Member
Posts: 22
Joined: 2006-03-18, 15:11 UTC

[Solved] Feature Request - Undo Close Tab

Post by *consistency » 2019-11-14, 18:44 UTC

i use tabs quite a lot and often accidentally closed a tab. in firefox i simply click on a free space on the tabbar and the last closed tab is back.

would love to see such a feature in totalcommander. a possible location could be next to the `\` and `..` in the row where the drive dropdown is. maybe even add a History menu entry like firefox.
Last edited by consistency on 2019-11-14, 21:29 UTC, edited 1 time in total.
macOS? Linux? als Desktop Ersatz?
nö da gibts keinen Totalcommander.
Clone? ich sagte _Totalcommander_

User avatar
Stefan2
Power Member
Power Member
Posts: 2671
Joined: 2007-09-13, 22:20 UTC
Location: Europa

Re: Feature Request - Undo Close Tab

Post by *Stefan2 » 2019-11-14, 19:21 UTC

https://ghisler.ch/board/viewtopic.php?f=3&t=54804
history950.txt

16.10.19 Release Total Commander 9.50 beta 1
22.07.19 Added: Right click on directory tab -> "Recently closed tabs":
Hold down Shift to open restored tab in background (do not activate it) (32/64)
05.07.19 Added: Right click on directory tab -> show submenu "Recently closed tabs"
to restore closed tabs. Not remembered when program is closed (32/64)


30.10.19 Release Total Commander 9.50 beta 3
22.10.19 Fixed: Remove entry from "Recently closed tabs" list when re-opening that tab via that list (32/64)





 
Inofficial FAQs || WIKI (Deu/Eng) || TC Home (What's new? // FAQ // Download // Order // Addons // Tools // Plugins)
Erst wenn der letzte Baum gefällt oder die letzte Biene verendet ist, werden die Leute verstehen warum Umweltschutz wichtig ist.

User avatar
consistency
Junior Member
Junior Member
Posts: 22
Joined: 2006-03-18, 15:11 UTC

Re: Feature Request - Undo Close Tab

Post by *consistency » 2019-11-14, 21:28 UTC

@stefan2 thank you very much for the info.

this is awesome! <3
macOS? Linux? als Desktop Ersatz?
nö da gibts keinen Totalcommander.
Clone? ich sagte _Totalcommander_

Post Reply