Feature request: 'Go to line' in 'Compare contents'

English support forum

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

Post Reply
pakosan
Junior Member
Junior Member
Posts: 28
Joined: 2009-01-10, 23:52 UTC

Feature request: 'Go to line' in 'Compare contents'

Post by *pakosan »

As the title says, a humble request for a new feature for the Compare contents tool, namely, a Go to line dialog or some such, perhaps as part of the Search one, although it is rather unalike in functionality.

If it is already there (I wouldn't be surprised), please accept my apologies. I did look.
GuySchwartz
New Member
New Member
Posts: 1
Joined: 2020-04-29, 15:51 UTC

F2 rename

Post by *GuySchwartz »

Would it be possible to have F2 rename a selected file/active file?
User avatar
petermad
Power Member
Power Member
Posts: 9894
Joined: 2003-02-05, 20:24 UTC
Location: Valsted, Denmark
Contact:

Re: F2 rename

Post by *petermad »

GuySchwartz wrote:
2020-04-29, 15:56 UTC
Would it be possible to have F2 rename a selected file/active file?
What does this have to do with the subject of this thread :?: :roll:

But, yes, you can reassign F2 to the command cm_RenameSingleFile via "Configuration" -> "Options..." -> "Misc." -> "Redefine hotkeys..."
License #524 (1994)
Danish Total Commander Translator
TC 9.51 32+64bit on Win XP 32bit & Win 7, 8.1 & 10 (2004) 64bit, 'Everything' 1.4.1.992 (x64)
TC 3.11 on Android 6.0
Get:
Extended TC Menus | TC Languagebar | TC Dark Help | PHSM-Calendar
Post Reply