Do you want builtin console window in TC?

Only forum where polls are allowed. You may announce a new poll in the matching support forum.

Moderators: Stefan2, white, sheep, Hacker

Do you want builtin console window in TC?

Yes, it is very useful
73
81%
No, i prefer separate console window
12
13%
I don't use console applications
5
6%
 
Total votes: 90

User avatar
Lion
Junior Member
Junior Member
Posts: 55
Joined: 2003-05-26, 09:36 UTC
Location: Obninsk, Russia
Contact:

Post by *Lion » 2003-07-05, 12:01 UTC

you don't use cmd.exe when you type sg in command prompt of TC
That's right. And that's why I voted YES.
"It's all very simple: In a white cloak..." - M. Bulgakov. The Master and Margarita.

VadiMGP
Power Member
Power Member
Posts: 672
Joined: 2003-04-05, 12:11 UTC
Location: Israel

Post by *VadiMGP » 2003-07-05, 12:44 UTC

2Lion
But in this plugin you'll type in TC command line. My goal is "connect" TC command line to the running instance of cmd.exe and to redirect cmd's output to the window located in TC. Did you try demo plugin? It demonstrate concept. I don't intend to add second (my own) command line to TC but integrate TC and console window.

User avatar
Lion
Junior Member
Junior Member
Posts: 55
Joined: 2003-05-26, 09:36 UTC
Location: Obninsk, Russia
Contact:

Post by *Lion » 2003-07-05, 15:52 UTC

VadiMGP
Yes, I realize the concept. I tried TConsole just right after you made it available and it is damn good! :)
IMHO this approach will look even better in TC6 with it's tabbed interface. I hope you'll keep developing such useful plugin.
"It's all very simple: In a white cloak..." - M. Bulgakov. The Master and Margarita.

User avatar
robinsiebler
Senior Member
Senior Member
Posts: 460
Joined: 2003-03-05, 21:04 UTC

Post by *robinsiebler » 2003-07-09, 20:23 UTC

It would be nice if you could set the shell. I prefer 4NT to cmd. It would also be nice if the console window supported color. I launched 4NT from within your console, but I didn't get any of the color that I normally have in a shell window.
Robin L. Siebler
Personal License #13949
------------------------------
"Bother", said Pooh, as he deleted Windows

VadiMGP
Power Member
Power Member
Posts: 672
Joined: 2003-04-05, 12:11 UTC
Location: Israel

Post by *VadiMGP » 2003-07-09, 22:19 UTC

2robinsiebler If you mean colors for background/foreground you can use standard COLOR command right now. Full-colored screen is more problematic issue.
I never used 4nt. I have to check it. If it really compatible with cmd.exe (i mean redirection behavior and console management) it will be possible to use it.

User avatar
fmr
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
Joined: 2003-08-14, 13:55 UTC
Contact:

Post by *fmr » 2003-08-14, 14:08 UTC

VadiMGP wrote:From IE try to connect to mgpsoft.com
On username/password request enter
Username: mgppublic
Password: public
tried this today, with no luck...

Post Reply