Stationsgrootte ipv stationsnaam

Moderated forum for Dutch users

Moderators: Rein de Jong, Folkert, white

Post Reply
jodo1955
Junior Member
Junior Member
Posts: 7
Joined: 2012-01-29, 12:17 UTC

Stationsgrootte ipv stationsnaam

Post by *jodo1955 » 2019-09-16, 12:25 UTC

Sinds kort wordt in TC 9.22a achter de letter van mijn stations niet meer de naam maar de grootte van het station weergegeven, dus

C: 187.690,3 M / 243.581,9 M in plaats van C: WIN_X
D: 902.652,1 M / 953.851,9 M in plaats van D: CloudData

Mogelijk dat ik ergens onbedoeld een vinkje gezet of weggehaald heb ( zo gaat dat vaak :D ) maar ik kan dat niet meer reproduceren. Wie weet hoe ik dat kan herstellen, want ik geef duidelijk de voorkeur aan de naam achter de stationsletter in plaats van de stationsgrootte.

Wellicht ten overvloede: het probleem doet zich in de Windows verkenner niet voor.

Alvast dank, Job

User avatar
Rein de Jong
Senior Member
Senior Member
Posts: 364
Joined: 2005-01-30, 20:26 UTC
Location: NL
Contact:

Re: Stationsgrootte ipv stationsnaam

Post by *Rein de Jong » 2019-11-08, 20:07 UTC

Je bedoelt in het menu dat le krijgt met ALT-F1/F2?
Ik zou het zo niet weten, maar je zou het .ini bestand van TC van voor het verschijnsel terug kunnen zetten. Je maakt toch back-ups mag ik hopen.
Op zich wel interessant waar dat in te stellen is.

Je kunt in wincmd.ini wel
[DriveHints] plaatsen zoals:

Code: Select all

[DriveHints]
C=Win_X
D=CloudData
N=Mijn USB-stick
Z=DVD-RW
Je zou nog eens kunnen kijken of het echt aan TC ligt door te starten met een kale instellingen.
totalcmd.exe /I=clean.ini
Groetjes/
______/Rein

--- Moderator NL-forum ---
zie ook: http://www.reindejong.nl/totcmd

Post Reply