This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? 
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Total Commander CE on 89103C (SmartMedia WM8505)

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Total Commander Pocket Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SteBet
Junior Member
Junior Member


Joined: 02 Feb 2011
Posts: 2

PostPosted: Wed Feb 02, 2011 7:52 am    Post subject: Total Commander CE on 89103C (SmartMedia WM8505) Reply with quote

Hello,
I'm using Total Commander CE on a HP iPaq 6515 and I like it very much.

I'm trying to install it on a SmartMedia WM8505 chinese netbook. It has 128MB RAM, ARM926EJ-S rev 5 (V51) processor, 2GB NAND flash and Windows CE 6.0 as operating system.

I'm not able to find any CAB suitable for installation: when I try to install any of them, they asserts that they're not suitable for my hardware. Any chance to see TC running on this netbook?

Some more information on this kind of netbook can be found on google (sorry cannot post link here for now...)

Thanks in advance
Stefano
Back to top
View user's profile Send private message
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 34715
Location: Switzerland

PostPosted: Thu Feb 03, 2011 9:05 am    Post subject: Reply with quote

Yes, try unpacking the cab file (for ARM/Windows CE version) manually on a Windows computer and copy the files to your device. The largest one should be renamed to cecmd.exe. The one with ftp in the name should be named ftp.tfx, the one with registry registry.tfx, and the one with LAN in the name LAN.tfx. The 33k file is the help file, cecmd.htm.
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
SteBet
Junior Member
Junior Member


Joined: 02 Feb 2011
Posts: 2

PostPosted: Mon Feb 14, 2011 12:57 am    Post subject: Reply with quote

Hi, I tried and it's perfectly working.

Just one question: as Pocket PC and WinCE are both working, which is the difference between the two version, and which one should I use on this device?

Thanks in advance
Stefano
Back to top
View user's profile Send private message
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 34715
Location: Switzerland

PostPosted: Mon Feb 14, 2011 8:17 am    Post subject: Reply with quote

The PocketPC version supports a few more functions which do not exist on all CE platforms. So if it works, you should use that. But if you prefer the menu at the top you can also use the CE version.
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Total Commander Pocket All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH

Using phpBB © 2001-2005 phpBB Group