Tab's Leeg met RC2 (Bug???)Win 7 64

Moderated forum for Dutch users

Moderators: Rein de Jong, Folkert, white

Post Reply
Haps Hash
Junior Member
Junior Member
Posts: 4
Joined: 2006-09-01, 09:17 UTC

Tab's Leeg met RC2 (Bug???)Win 7 64

Post by *Haps Hash » 2014-02-03, 13:24 UTC

Na install 8.50 RC2 ben ik mijn tab's boven in kwijt staat ook niets in en kan ze niet verschuven zo dat iets zichbaar word iemand een oplossing???
Bij voorbaat dank
M.v.g.

User avatar
white
Power Member
Power Member
Posts: 2020
Joined: 2003-11-19, 08:16 UTC
Location: Netherlands

Post by *white » 2014-02-03, 20:53 UTC

Je bent niet de eerste die klaagt over deze bug ;-)

Menu Configuratie - Opties - Tabstops - Standaard - OK.

(Menu Configuration - Options - Tabstops - Default - OK.)

Post Reply