TC in administrator mode

Moderated forum for Dutch users

Moderators: white, Rein de Jong, Folkert

Post Reply
peterlee
Junior Member
Junior Member
Posts: 20
Joined: 2015-03-04, 20:59 UTC

TC in administrator mode

Post by *peterlee » 2017-10-23, 18:28 UTC

Ik heb een keer aangegeven dat ik TC in administrator mode wil gebruiken.
Nu wil ik daar weer vanaf, maar ik kan niet vinden waar ik dat kan terugzetten.
Want nu moet ik steeds een beheerders wachtwoord ingeven

Peter

User avatar
silencer
Member
Member
Posts: 199
Joined: 2003-05-13, 13:18 UTC
Location: The Netherlands

Post by *silencer » 2017-10-23, 20:57 UTC

Ik neem aan dat je TC opstart vanuit een snelkoppeling. Standaard zit het in de eigenschappen van de snelkoppeling waar je TC mee opstart. onder het tabblad"Compatibiliteit" (in windows 7)

peterlee
Junior Member
Junior Member
Posts: 20
Joined: 2015-03-04, 20:59 UTC

Post by *peterlee » 2017-10-24, 06:56 UTC

Ik gebruik W10, en start TC op vanuit het startmenu
Maar iki kon daar de betreffende instelling toch ook vinden.
Het probleem lijkt hiermee ook opgelost.
Het vervelende was dat als je TC als administrator uitvoerde je ook met de administrator instellingen te maken kreeg en die zijn bij mij niet gelijk aan de gebruikers instellingen.

User avatar
silencer
Member
Member
Posts: 199
Joined: 2003-05-13, 13:18 UTC
Location: The Netherlands

Post by *silencer » 2017-10-24, 07:07 UTC

Ook de interactie met andere programma's die niet onder administrator draaien is soms vervelend, die mogen niet met elkaar communiceren.

Post Reply