Add dir entries without backslash to LOADLIST

Here you can propose new features, make suggestions etc.

Moderators: white, sheep, Hacker, Stefan2

Post Reply
User avatar
Horst.Epp
Power Member
Power Member
Posts: 4580
Joined: 2003-02-06, 17:36 UTC
Location: Germany

Add dir entries without backslash to LOADLIST

Post by *Horst.Epp »

Unfortunately the current version of LOADLIST needs a backslash at the end for directory entries.
This prevents usage for many use cases.
Other File managers handle such lists without problems.
Should be easy to support and will be a big enhancemend for interacting with scripts.
Windows 11 Home x64 Version 21H2 (OS Build 22000.318)
TC 10.00 x64 / x86
Everything 1.5.0.1286a (x64)
User avatar
petermad
Power Member
Power Member
Posts: 10897
Joined: 2003-02-05, 20:24 UTC
Location: Valsted, Denmark
Contact:

Re: Add dir entries without backslash to LOADLIST

Post by *petermad »

Support++
License #524 (1994)
Danish Total Commander Translator
TC 10.00 32+64bit on Win XP 32bit & Win 7, 8.1 & 10 (21H1) 64bit, 'Everything' 1.4.1.1009 (x64)
TC 3.24b1 on Android 6 & 11
Try: TC Extended Menus | TC Languagebar | TC Dark Help | PHSM-Calendar
User avatar
jinsight
Member
Member
Posts: 119
Joined: 2003-02-25, 19:47 UTC
Location: Cleveland, Ohio, USA

Re: Add dir entries without backslash to LOADLIST

Post by *jinsight »

Support++
License #1945
Windows 10 Pro x64
Version 21H1 (OS Build 19044.1387)
TC 10.0 x64 and x86, Everything 1.4.1.1009 (x64)
User avatar
nsp
Power Member
Power Member
Posts: 1428
Joined: 2005-12-04, 08:39 UTC
Location: Lyon (FRANCE)
Contact:

Re: Add dir entries without backslash to LOADLIST

Post by *nsp »

As TC have to read file descriptor to get existence, this will not cost much to automatically understand Folder/File..
Support +
Post Reply