Refresh after shell command - possible?

Support for Android version of Total Commander

Moderators: white, sheep, Hacker, Stefan2

Post Reply
Lee321987
Junior Member
Junior Member
Posts: 10
Joined: 2021-12-10, 21:44 UTC

Refresh after shell command - possible?

Post by *Lee321987 »

I have a shell command button that renames files.
Is there any way to refresh after that command is run so I can see the new file names?
User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 41868
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Re: Refresh after shell command - possible?

Post by *ghisler(Author) »

No, currently there are only two options:
? at the start of the parameters lets the user edit them before executing
* at the start of the parameters (or after the ?) will show the results in a dialog box instead of a short toast message

Maybe I could use a third such placeholder for refresh?
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Lee321987
Junior Member
Junior Member
Posts: 10
Joined: 2021-12-10, 21:44 UTC

Re: Refresh after shell command - possible?

Post by *Lee321987 »

I would like that.
User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 41868
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Re: Refresh after shell command - possible?

Post by *ghisler(Author) »

I'm considering to use the & character for that, because it cannot be the first character of a shell command, just like ? and *.
What do you think? Am I missing something?
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Lee321987
Junior Member
Junior Member
Posts: 10
Joined: 2021-12-10, 21:44 UTC

Re: Refresh after shell command - possible?

Post by *Lee321987 »

Sounds good to me, but I'm not a Linux shell or Android expert.
User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 41868
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Re: Refresh after shell command - possible?

Post by *ghisler(Author) »

OK, I will add it to the next beta, probably next week.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 41868
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Re: Refresh after shell command - possible?

Post by *ghisler(Author) »

Beta 5 is available now, you can use the & character at the start (after the ? if you need that) to refresh the current panel when done.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Post Reply