Zobrazování tagu při použití doplňků WDX

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderator: Hacker

Post Reply
fpok
Junior Member
Junior Member

Zobrazování tagu při použití doplňků WDX

Post by *fpok »

Ahoj,
mohl by, mi prosím někdo poradit? Dříve, když jsem ukázal např. na hudební soubor, objevil se komentář, kde se zobrazila i přenosová rychlost v kbps.
Mám nainstalované doplňky „ID3.wdx“, „Mediainfo.wdx“ a tak jsem myslel, že tagy hudebních souborů uvidím, ale zobrazuje se mi po najetí myši pouze např.:

Typ položky: Irfanview MP3 File
Velikost: 4,25 MB
Přispívající interpreti: Parton
Doba trvání: 00:03:40

Přenosová rychlost nikde. Vím určitě, že jsem ji tam dříve měl.
U fotek to je podobné, zobrazuje se pouze:

Typ položky: Irfanview JPG File
Rozměry: 1200×900
Velikost: 100 kB

Jiné tagy se mi nezobrazují. Mám naistalován doplněk „exif.wdx“.
Co dělám špatně? Způsobuje to ten Irfan? Nemám nainstalovaný žádný doplněk Irfan. Mám něco špatně zatržené?
Používám TC 11.03 a x64

Děkuji za pomoc
oko
Senior Member
Senior Member

Re: Zobrazování tagu při použití doplňků WDX

Post by *oko »

Choď na Nastavenia>>Zobrazenie. Tam si pozri celkom dole, ako sa majú zobrazovať bubliny (konfigurace>>možnosti>>zobrazení>>v okne dole sekcia "nápovedné texty"). Môžeš zrušiť začiarknutie pri "komentar z programu pruskumnik" (posledná položka), vtedy sa nebude zobrazovať to, čo vo win prieskumníkovi a možno sa zobrazí to, čo chceš. Ak nie, tak si to môžeš nastaviť kliknutím pri uvedenej poslednej položke vpravo na tlačidlo "Určené užívatelem", tam si nadefinuješ, čo sa má v bubline zobrazovať pre každý typ súboru, dajú sa používať aj id3tag doplnky ako uvádzaš. Možno sa ti prestalo zobrazovať želané preto, lebo si niečo preinštaloval, presunul súbory doplnkov alebo premenoval, tc tak stratil cestu k doplnkom napríklad. Preto si to asi musíš nastaviť a nadefinovať nanovo. Môže mať vplyv aj to, ak sa zmenili nastavenia vo win prieskumníkovi, lebo ak máš nastavené preberanie bublín z prieskumníka, tak zobrazí sa to, čo je nastavené v prieskumníkovi. Ale tc má možnosť svojho nastavenia a nemusia sa preberať bubliny z prieskumníka ako som uviedol na začiatku.

Tip: rôzne vlastnosti súborov sa dajú zobrazovať aj v stlpcoch okna súborov, nielen v bublinách. To sa nastavuje cez Nastavenia>>Vlastné stlpce.
fpok
Junior Member
Junior Member

Re: Zobrazování tagu při použití doplňků WDX

Post by *fpok »

Díky, udělal jsem to přes tlačítko "Určené uživatelem".
Post Reply