Dobrý den,
používám TC (x64) 11.56 a při extrakci více „zip“ souborů jsem narazil na malý problém (opravdu nepatrný).
Pokud použiji způsob extrakce přes nabídku TC „Soubor“ – „Extrahovat“ (Alt+F9) na vybrané „zip“ soubory, všechno funguje jak má. Všechny zazipované soubory se extrahují do vybraného adresáře.
Pokud ale „zip“ soubory vyberu (označím) a přes pravé myšítko dám z nabídky „Extrahovat vše…“ a vyberu potřebný adresář, extrahuje se pouze první „zip“ soubor. Ostatní zůstávají dále zazipované přesto, že byly označeny.
Je to chyba, nebo to má nějaký důvod na který jsem nepřišel? Je pravda, že první způsob (Alt+F9) funguje bez problémů.
Extrakce více souborů najednou
Moderator: Hacker
Re: Extrakce více souborů najednou
"Rozbalit vše..." v kontextové nabídce po kliknutí pravým tlačítkem myši je funkce systému Windows pro rozbalení všech souborů z archivu. Pokud používáte Průzkumník Windows, rozbalí se také pouze 1 soubor ZIP.
Alt+F9 je funkce TC, která také podporuje více archivů.
Alt+F9 je funkce TC, která také podporuje více archivů.
Takže jestli jsem to dobře pochopil. Když se v Průzkumníku píše "Rozbalit komprimované složky..." a rozbalí se pouze jedna, je to spíše chybička Windows.
Ano, funkce systému Windows „Rozbalit vše“ znamená rozbalit všechny soubory/složky z 1 archivu. Nepodporuje více archivů.