This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? / Privacy
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

New SFTP plugin available now
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 70, 71, 72, 73  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Plugins and addons: devel.+support (English) Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mikefield
Power Member
Power Member


Joined: 26 Feb 2006
Posts: 620
Location: Oberursel, Germany HE

PostPosted: Thu Mar 23, 2017 9:18 am    Post subject: Reply with quote

Thanks Christian for the new beta. I've tested it, same (no) information in logfile using TC 64bit.
But additionally tested with TC 32bit, there is a
"SCP download error: CHANNEL_REQUEST_DENIED (22)"
and a
"SCP upload error: SCP_PROTOCOL (28 )"
Error message.

Today I got another download problem, there was following error message:
"Download read error: SFTP_PROTOCOL (31)" (TC 32bit)
But with winscp download was working.

Could you please check, why 64bit and 32bit have different logfile information?
Since Win8.1 I use TC 64bit only.

mf
_________________
Bankster - Word of the Year 2009
Back to top
View user's profile Send private message
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 35767
Location: Switzerland

PostPosted: Mon Mar 27, 2017 6:30 am    Post subject: Reply with quote

It looks like the server (or in your case, the balabit box) disallowed the SCP calls (request denied). Does the balabit box create a log?

Quote:
Could you please check, why 64bit and 32bit have different logfile information?
Since Win8.1 I use TC 64bit only.

Sorry, it looks like I included the old wfx64 in the beta.
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
AndrewCreator
Member
Member


Joined: 10 Oct 2011
Posts: 122

PostPosted: Thu Mar 30, 2017 11:36 pm    Post subject: Reply with quote

2ghisler(Author)
Will 1.4.3 work with libssh2 from curl.haxx.se?

Meanwhile, thank you for fixing dll loading problem in 1.4.2. Version 1.4.1 32-bit was not loading zlib1.dll from plugin dir, should place it in TC dir. Btw, 1.4.1 64-bit was loading zlib1.dll from plugin\64 dir.
Back to top
View user's profile Send private message
Mikefield
Power Member
Power Member


Joined: 26 Feb 2006
Posts: 620
Location: Oberursel, Germany HE

PostPosted: Fri Mar 31, 2017 12:24 pm    Post subject: Reply with quote

Did you just read this post on page 69?
https://www.ghisler.ch/board/viewtopic.php?p=325916#325916

mf
_________________
Bankster - Word of the Year 2009
Back to top
View user's profile Send private message
AndrewCreator
Member
Member


Joined: 10 Oct 2011
Posts: 122

PostPosted: Sat Apr 01, 2017 8:59 am    Post subject: Reply with quote

2Mikefield
Sure, that's why I am asking whether the support for the old libssh2 will be added in a release. Beta does not work with libssh2 from curl.haxx.se, it shows the standard dialog that you should put libraries in plugin or TC dir.

UPD
Beta is not working with libssh2 from curl.haxx.se in 32-bit version only. 64-bit version is OK. Cause: zlib1.dll is not loaded from plugin dir. Very similar to 1.4.1 bug.

Code:
18:42:31,9833668 totalcmd.exe   10992 Load Image D:\TC\plugins\sftp\libeay32.dll    SUCCESS Image Base: 0x63000000, Image Size: 0x1a9000
18:42:31,9836574 totalcmd.exe   10992 Load Image D:\TC\plugins\sftp\libssh2.dll     SUCCESS Image Base: 0x6ea80000, Image Size: 0x32000
18:43:06,5534560 totalcmd64.exe  3848 Load Image D:\TC\plugins\sftp\64\zlib1.dll    SUCCESS Image Base: 0x62e80000, Image Size: 0x1e000
18:43:06,5538867 totalcmd64.exe  3848 Load Image D:\TC\plugins\sftp\64\libeay32.dll SUCCESS Image Base: 0x63000000, Image Size: 0x16c000
18:43:06,5542937 totalcmd64.exe  3848 Load Image D:\TC\plugins\sftp\64\libssh2.dll  SUCCESS Image Base: 0x6ea80000, Image Size: 0x2b000
Back to top
View user's profile Send private message
Mikefield
Power Member
Power Member


Joined: 26 Feb 2006
Posts: 620
Location: Oberursel, Germany HE

PostPosted: Sun Apr 02, 2017 5:40 am    Post subject: Reply with quote

Why did you need the old libssh2 from curl.haxx.se?
Did you use Windows XP yet?

mf
_________________
Bankster - Word of the Year 2009
Back to top
View user's profile Send private message
AndrewCreator
Member
Member


Joined: 10 Oct 2011
Posts: 122

PostPosted: Sun Apr 02, 2017 6:00 am    Post subject: Reply with quote

Windows Server 2003.
Back to top
View user's profile Send private message
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 35767
Location: Switzerland

PostPosted: Mon Apr 03, 2017 7:05 am    Post subject: Reply with quote

2AndrewCreator
Yes, the old dlls should still work. But you are right that zlib1.dll isn't found in plugin dir - I will fix it.
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Horst.Epp
Power Member
Power Member


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 2926
Location: Germany

PostPosted: Mon Apr 03, 2017 8:09 am    Post subject: Reply with quote

AndrewCreator wrote:
Windows Server 2003.

No security patches for this OS since 2015 and known big security holes.
_________________
Windows 10 x64 Version 1803
April 2018 Update (OS Build 17134.112)
TC 9.20rc2 x64 and x86
Back to top
View user's profile Send private message
AndrewCreator
Member
Member


Joined: 10 Oct 2011
Posts: 122

PostPosted: Tue Apr 04, 2017 6:06 am    Post subject: Reply with quote

2ghisler(Author), nice, thank you!

2Horst.Epp, yep, it is used standalone in my private virtual network without any access to other networks.
Back to top
View user's profile Send private message
tmcdos
Junior Member
Junior Member


Joined: 22 May 2006
Posts: 25
Location: Sofia, Bulgaria

PostPosted: Mon May 08, 2017 12:15 pm    Post subject: Problem with showing symlinks Reply with quote

One of my clients provided me an SSH access to one of its servers hosted at BraveHost. I have downloaded the latest 1.4.3beta-3 version of the plugin and tried to setup a connection. When I try to connect, I receive an error:

Error: could not initialize SFTP session!
Unable to request SFTP subsystem

So I put ticks on both checkboxes for using SCP - now I am able to connect but some symlinks are shown as regular files and so I am unable to CHDIR into those symlinked folders. WinSCP properly recognizes the problematic symlinks.

Image: http://test.ivogelov.com/working.png
Image: http://test.ivogelov.com/not_working.png
Image: http://test.ivogelov.com/win_scp.png
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 35767
Location: Switzerland

PostPosted: Thu May 11, 2017 3:09 am    Post subject: Reply with quote

I can confirm that symlinks aren't recognized in SCP only mode. I will try to find a solution. The ~ link is added by the plugin to go quickly to the user's home folder, it's not provided by the server.
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
sevec
Junior Member
Junior Member


Joined: 18 May 2016
Posts: 2

PostPosted: Thu Jun 15, 2017 3:24 am    Post subject: Reply with quote

Hello, when I upload file to server (gnu linux), it gets 644 access permissions. How can I instruct SFTP plugin to set the permissions of the uploaded file to 660? Thank you.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 35767
Location: Switzerland

PostPosted: Thu Jun 15, 2017 3:39 am    Post subject: Reply with quote

This should work via connection settings (Alt+Enter), you can set the permissions for files and for folders separately.
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Graphity
Junior Member
Junior Member


Joined: 25 Mar 2005
Posts: 6
Location: MŘnchen

PostPosted: Mon Sep 11, 2017 3:19 am    Post subject: Problem: fatal: no matching mac found Reply with quote

When I try to connect to one of my Raspberry Pis, I get the following error in auth log of the Pi:

Quote:
fatal: no matching mac found: client hmac-sha1,hmac-sha1-96,hmac-md5,hmac-md5-96,hmac-ripemd160,hmac-ripemd160@openssh.com server hmac-sha2-512-etm@openssh.com,hmac-sha2-256-etm@openssh.com,umac-128-etm@openssh.com,hmac-sha2-512,hmac-sha2-256,umac-128@openssh.com [preauth]


I'm using secure ftp plugin version 1.4.2 beta 1 and have copied three DLLs from curl-7.40.0-devel-mingw64.7z to plugin's directory.

I don't find a log file of total commander to provide more information about this on client side.
_________________
Of all the things I've lost, I miss my mind the most
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Plugins and addons: devel.+support (English) All times are GMT - 6 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 70, 71, 72, 73  Next
Page 71 of 73

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Imprint/Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH
Privacy Policy | Datenschutzerklńrung | Politique de ConfidentialitÚ

Using phpBB © phpBB Group