samsung note in TC??

Moderated forum for Dutch users

Moderators: white, Rein de Jong, Folkert

Post Reply
THE SHARE-MAN
Junior Member
Junior Member
Posts: 17
Joined: 2006-05-25, 12:30 UTC
Location: Amsterdam

samsung note in TC??

Post by *THE SHARE-MAN » 2013-08-18, 10:35 UTC

Hallo,

Ik ben een jarenlange gebruiker van TC en anti verkenner :)

Ik wil nu wel eens weten hoe ik mijn massaopslag van mijn telefoon kan zien in TC?

In verkenner zie ik hem staan als GT7000, maar in TC wil hij nergens verschijnen?

Iemand hulp?

dank u

User avatar
white
Power Member
Power Member
Posts: 2020
Joined: 2003-11-19, 08:16 UTC
Location: Netherlands

Re: samsung note in TC??

Post by *white » 2013-08-18, 13:35 UTC

THE SHARE-MAN wrote:Ik wil nu wel eens weten hoe ik mijn massaopslag van mijn telefoon kan zien in TC?

In verkenner zie ik hem staan als GT7000, maar in TC wil hij nergens verschijnen?
Ga in Total Commander naar 'drive \' (Netwerkomgeving). Staat hij daar bij?

Henrie
Member
Member
Posts: 188
Joined: 2006-09-03, 23:12 UTC
Location: Volkel, the Netherlands

Post by *Henrie » 2013-08-18, 21:11 UTC

White, volgens mij niet.
Ik denk dat hij via het pijltje naar beneden naast het huidige padnaam naar 'Computer' moet. Als ik het me goed herinner staat daar ook mijn Samsung Galaxy S2. Ik heb het nu niet getest, USB kabeltje even niet bij de hand :roll:

User avatar
white
Power Member
Power Member
Posts: 2020
Joined: 2003-11-19, 08:16 UTC
Location: Netherlands

Post by *white » 2013-08-19, 07:46 UTC

Henrie wrote:White, volgens mij niet.
Ik denk dat hij via het pijltje naar beneden naast het huidige padnaam naar 'Computer' moet. Als ik het me goed herinner staat daar ook mijn Samsung Galaxy S2.
Je hebt gelijk.

THE SHARE-MAN
Junior Member
Junior Member
Posts: 17
Joined: 2006-05-25, 12:30 UTC
Location: Amsterdam

Post by *THE SHARE-MAN » 2013-09-18, 03:53 UTC

en nog steeds herkend hij het niet in TC.


heb veel dingen geprobeerd ook de S4 van mijn vriendin maar krijg ze niet te zien.

User avatar
white
Power Member
Power Member
Posts: 2020
Joined: 2003-11-19, 08:16 UTC
Location: Netherlands

Post by *white » 2013-09-22, 22:55 UTC

THE SHARE-MAN wrote:en nog steeds herkend hij het niet in TC.


heb veel dingen geprobeerd ook de S4 van mijn vriendin maar krijg ze niet te zien.
Ik heb gezien dat je ook wel eens in het Engels gepost hebt. Wellicht krijg je meer respons als je een bericht plaatst op het Engelse forum.

THE SHARE-MAN
Junior Member
Junior Member
Posts: 17
Joined: 2006-05-25, 12:30 UTC
Location: Amsterdam

Post by *THE SHARE-MAN » 2013-10-07, 10:28 UTC

ja ik heb het probleem gevonden is wel allemaal omslachtig maar goed probleem is opgelost

Post Reply