Naar directory springen door TC te focussen

Moderated forum for Dutch users

Moderators: Rein de Jong, Folkert, white

Post Reply
zzynks
Junior Member
Junior Member
Posts: 7
Joined: 2014-08-31, 20:18 UTC

Naar directory springen door TC te focussen

Post by *zzynks » 2014-08-31, 20:31 UTC

Tot voor kort gebruikte ik TC op een Windows Vista PC.
Daar kon ik hetvolgende doen:
1. Een Open/Save venster openen vanuit een programma
2. Ik switchte (via Alt+Tab) naar TC waar de geactiveerde tab bv. op de directory C:\Test\Test2\Test3 stond.
3. Terugswitchen (via Alt+Tab) naar mijn programma en in het Open/Save venster was de directory waarin ik een file kon kiezen veranderd naar C:\test\test2\test3.
Superhandig.

Sinds kort werk ik op een nieuwe PC die Windows 8.1 draait.
Daar kan ik het bovenstaande scenario NIET uitvoeren: er verandert niets aan het Open/Save venster.

Heeft iemand een idee of dit inderdaad een feature van TC is?
Hoe kan ik dat gedrag instellen?

User avatar
Stefan2
Power Member
Power Member
Posts: 2083
Joined: 2007-09-13, 22:20 UTC
Location: Europa

Double posting

Post by *Stefan2 » 2014-09-01, 05:34 UTC

Hi,

please find answer in english forum:

Jump to directory by focusing TC
http://ghisler.ch/board/viewtopic.php?p=288033

You can do that with Listary --> http://www.listary.com/



 
Last edited by Stefan2 on 2014-09-03, 12:22 UTC, edited 2 times in total.

zzynks
Junior Member
Junior Member
Posts: 7
Joined: 2014-08-31, 20:18 UTC

Post by *zzynks » 2014-09-01, 06:52 UTC

Sorry, maar ik had dit gepost in het Nederlandse forumdeel en toen zag ik dat de laatste post in het Nederlands al enkele maanden oud was. Ik dacht dat dit forum misschien niet zo actief was en ik meer kans op een antwoord had in het Engelstalige gedeelte. Dus heb ik daar mijn vraag herhaald.

User avatar
Stefan2
Power Member
Power Member
Posts: 2083
Joined: 2007-09-13, 22:20 UTC
Location: Europa

Post by *Stefan2 » 2014-09-01, 07:17 UTC

 
Geen probleem. Just saying. Ik ga mijn bericht nu verwijderen. (deze ook later)

Me aan het denken, deze hele thread kon later worden verwijderd, als dat goed met je?


Een mooie dag verder.



 

User avatar
Rein de Jong
Senior Member
Senior Member
Posts: 358
Joined: 2005-01-30, 20:26 UTC
Location: NL
Contact:

Post by *Rein de Jong » 2014-09-12, 09:30 UTC

werkt het met beide versies van TC niet? 64 en 32bits versies.
Groetjes/
______/Rein

--- Moderator NL-forum ---
zie ook: http://www.reindejong.nl/totcmd

zzynks
Junior Member
Junior Member
Posts: 7
Joined: 2014-08-31, 20:18 UTC

Post by *zzynks » 2014-09-12, 18:49 UTC

Ik ben er - door een commentaar in de andere thread - ondertussen achter gekomen dat dat een feature van Listary was en niet van TC.

@Stefan2: deze thread mag gerust weg.

Post Reply