Load selection in search result in archive

Here you can propose new features, make suggestions etc.

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

Post Reply
User avatar
LonerD
Senior Member
Senior Member
Posts: 297
Joined: 2010-06-19, 20:18 UTC
Location: Donetsk

Load selection in search result in archive

Post by *LonerD » 2015-04-30, 12:52 UTC

I open archive, then run Search.
In search panel select some files, and copy their names to clipboard. Then remove selection.
Command "load selection from clipboard" cm_LoadSelectionFromClip can't restore selection in this way.
Please, add solution.
Total Commander DreamLair - dream always, think totally, be the commander of you own life.

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 36782
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2015-04-30, 14:03 UTC

This isn't possible because it wouldn't be clear which file to select when there are more of the same name in the same results.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

User avatar
LonerD
Senior Member
Senior Member
Posts: 297
Joined: 2010-06-19, 20:18 UTC
Location: Donetsk

Post by *LonerD » 2015-04-30, 22:20 UTC

ghisler(Author) wrote:This isn't possible because it wouldn't be clear which file to select when there are more of the same name in the same results.
All files if we load list of files without paths, and one file if we load list of files with full/relative paths
Total Commander DreamLair - dream always, think totally, be the commander of you own life.

Post Reply