ZIP or zip (case letters) in archive menu

Please report only one bug per message!

Moderators: Stefan2, sheep, white, Hacker

Post Reply
Zygus
Junior Member
Junior Member
Posts: 20
Joined: 2013-02-23, 17:51 UTC

ZIP or zip (case letters) in archive menu

Post by Zygus » 2017-10-18, 12:59 UTC

Well, can't find the exact condition but sometimes, don't know if sources or destination folder names has any meanings, TC sets new archive name with ZIP or zip as extension. Sometimes it start with zip, but choosing "cipher" or "pack as separate folders" or combination of both options makes it to ZIP, then revert to zip then to ZIP again.
It is not something serious, but a little annoying and I think it is very easy to fix. Just set it to zip for any condition (small letters).
Thanks.

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 35991
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by ghisler(Author) » 2017-10-18, 13:20 UTC

TC uses ZIP if the name of the packed file (in case of one file) is all uppercase, or the name of the packed folder (in case of multiple selected files).
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

Zygus
Junior Member
Junior Member
Posts: 20
Joined: 2013-02-23, 17:51 UTC

Post by Zygus » 2017-10-19, 05:06 UTC

ghisler(Author) wrote:TC uses ZIP if the name of the packed file (in case of one file) is all uppercase, or the name of the packed folder (in case of multiple selected files).
Can't You fixed it to be always ZIP or zip?

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 35991
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by ghisler(Author) » 2017-10-19, 10:42 UTC

No, currently you can't configure that.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

Post Reply