For copying, make F5 work just like Shift+F5

Here you can propose new features, make suggestions etc.

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

OUrm7Vo2
Junior Member
Junior Member
Posts: 68
Joined: 2003-04-17, 18:50 UTC

Post by *OUrm7Vo2 » 2018-07-15, 18:49 UTC

I'll re-suggest this every so often in case it was missed by the Author or it is made known why it can't be implemented.

Without this feature, I have to go to the destination folder and rename it which in my process flow, occurs often.

User avatar
MVV
Power Member
Power Member
Posts: 8225
Joined: 2008-08-03, 12:51 UTC
Location: Russian Federation

Post by *MVV » 2018-07-16, 09:08 UTC

You should create a topic in Suggestions forum for a new feature request.

Currently you can only press F5 three times to open Copy dialog and select *.*, and then you can type new folder name over *.*.

OUrm7Vo2
Junior Member
Junior Member
Posts: 68
Joined: 2003-04-17, 18:50 UTC

Post by *OUrm7Vo2 » 2018-07-16, 10:03 UTC

2MVV

It's in the Suggestions folder already?

User avatar
MVV
Power Member
Power Member
Posts: 8225
Joined: 2008-08-03, 12:51 UTC
Location: Russian Federation

Post by *MVV » 2018-07-16, 13:50 UTC

Oops, you're right, my mistake. :oops:

Post Reply