Komentare k *.lng, *.mnu, *.ini, *.inc,...
Jak dát komentář k souboru ini v TC jsem se zde dočet viz post od Terky.
Je to funkční i na ostatní ini v TC - myslím ini s [em_xxx]...
Další otázka zní jak dát korektní vlastní komentáře do ostatních výše uvedených souborů v TC?
Hodně upravuji soubor *.lng a přestávám se orientovat proč jsem danou změnu udělal,...
Jediné co jsem objevil jsou složené závorky {xxx}, případně ; ...
Prosím víte někdo co funguje bez potíží doopravdy?
No a ještě jeden k souboru *.mnu
Jak je to s příkazem v mnu?
Příklad:
Zobrait komentáře - může být vyjádřen číselnou hodnotou 300, nebo slovně cm_SrcComments, nebo jak jsem se dočet v ruském fóru je zcela nejlepší z důvodu rychlosti převést číslo na hexa
Jsem trochu zmatený...
Christian ve svém originálním mnu souoru používá první dvě jak se mu zlíbilo...
"Překládám" rozšířené (prodloužné) menu z totalcmd.net a tam je většina hodnot v číslech což je snadnější na dohledání při překladu, slovní označení mi zase přijde přehlednější a o hexa - nevím co si mám myslet...
Chci zvolit nějaký ideál i pro aktualizované vydání češtiny a pak se toho držet...
Komentare k lng, mnu, ini, inc,...
Moderator: Hacker
Komentare k lng, mnu, ini, inc,...
Jeden soubor vladne vsem, jeden jim vsem kaze, jeden vsechny ovladne... totalcmd.exe
To bude najlepsie opytat sa Christiana.Prosím víte někdo co funguje bez potíží doopravdy?
Jo, uplne skvele pre autorov menu editorov.Zobrait komentáře - může být vyjádřen číselnou hodnotou 300, nebo slovně cm_SrcComments, nebo jak jsem se dočet v ruském fóru je zcela nejlepší z důvodu rychlosti převést číslo na hexa
Jsem trochu zmatený...

Inac myslim ze tych par milisekund nezavazi, ak to teda naozaj hra rolu.
Ja by som bol za slovne. To clovek znaly veci hned vie, co je to za prikaz, nemusi nic hladat. Ved v podstate pri preklade mozes pouzit co chces a potom to nahradit automaticky druhou verziou, ak by sa ti nepacilo (AHK"Překládám" rozšířené (prodloužné) menu z totalcmd.net a tam je většina hodnot v číslech což je snadnější na dohledání při překladu, slovní označení mi zase přijde přehlednější a o hexa - nevím co si mám myslet...
Chci zvolit nějaký ideál i pro aktualizované vydání češtiny a pak se toho držet...

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.