Wrong TC taskbar button caption in some cases

This forum contains bug reports from previous beta tests - the issue has remained unresolved, either because it couldn't be reproduced, or couldn't be prevented/fixed

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

Post Reply
User avatar
Alextp
Power Member
Power Member
Posts: 2321
Joined: 2004-08-16, 22:35 UTC
Location: Russian Federation
Contact:

Wrong TC taskbar button caption in some cases

Post by *Alextp »

Reported at forum.wincmd.ru

Image


1 Run TC copy, minimize it
2 Run 2nd TC copy, connect to FTP, begin downloading, minimize 2nd copy
3 Run 3rd TC copy: it has taskbar button caption "[2] Total Commander"
4 Stop downloading in 2nd copy- it will have the same caption "[2] Total Commander"

TC 7.01

User avatar
iNSiDE
Junior Member
Junior Member
Posts: 23
Joined: 2007-03-27, 19:15 UTC
Location: Belarus, Minsk

Post by *iNSiDE »

Confirm

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 39117
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) »

Strange, looks like the TC window cannot be found by FindWindow() in this case...
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

VadiMGP
Power Member
Power Member
Posts: 672
Joined: 2003-04-05, 12:11 UTC
Location: Israel

Post by *VadiMGP »

2ghisler(Author) FindWindow cannot find this window because it name was changed to "xx% copied - ..."

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 39117
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) »

Ah, I see - I will have to remove this function then.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

User avatar
Alextp
Power Member
Power Member
Posts: 2321
Joined: 2004-08-16, 22:35 UTC
Location: Russian Federation
Contact:

Post by *Alextp »

Ah, I see - I will have to remove this function then.
You can change finding the window: make it search not the window title, but class name
(1st parameter of FindWindow).

User avatar
DrShark
Power Member
Power Member
Posts: 1548
Joined: 2006-11-03, 22:26 UTC
Location: Kyiv, 68/262

Re: Wrong TC taskbar button caption in some cases

Post by *DrShark »

I can confirm the issue with TC 6.55, but it seems to be already fixed in TC 9.50 beta 8.
Android 4.3.1 no root, kernel 08.09.2016; Vista Home Premium SP2 rus 32 bit
TC #149847 Personal licence

Cuz we're all in this together, We're here to make it right

Post Reply