Multi-Rename-Tool
Moderator: Hacker
Mam nekolik set souboru, ktere maji v nazvu cisla. Jak je odstranim? Cisla jsou ruzna, takze nejde pozit "Najit a nahradit". Zkousel jsem pouzit zastupny znak cislice "#". TCMD ho bohuzel ignoruje. Thx.
Fall Colors1600, Mount Mansfield02144, Vermont34904.jpg
na
Fall Colors, Mount Mansfield, Vermont.jpg
EDIT: Tak uz jsem na to prisel. Do okna Najit napsat "\d" a zaskrtnout Reg. vyraz.
Fall Colors1600, Mount Mansfield02144, Vermont34904.jpg
na
Fall Colors, Mount Mansfield, Vermont.jpg
EDIT: Tak uz jsem na to prisel. Do okna Najit napsat "\d" a zaskrtnout Reg. vyraz.
Najskor nie, ale definuj.je možné nejakým spôsobom premenovať titulky k video súborom podľa majoritnej zhody v názve filmu a titulkov?
Ja to zvycajne robim tak, ze si skopirujem nazov suboru s filmom do clipboardu, potom editnem nazov titulkov a pastnem tam dany nazov.
HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
To hej, ale rob to pri 30-40 dvojiciach a odpadne ti myšHacker wrote:Najskor nie, ale definuj.je možné nejakým spôsobom premenovať titulky k video súborom podľa majoritnej zhody v názve filmu a titulkov?
Ja to zvycajne robim tak, ze si skopirujem nazov suboru s filmom do clipboardu, potom editnem nazov titulkov a pastnem tam dany nazov.
HTH
Roman

Myslím tým napríklad:
Shooter.avi
3524-shooter-cz.srt
premenovať srt titulky na shooter.srt
Potom je este mozne skopirovat nazvy vsetkych filmov do clipboardu, oznacit titulky, Ctrl-M, spustit editor tou ikonkou a pastnut nazvy filmov. Problem moze byt zachovat pripony.
Roman
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
No, to by si si musel ustrazit v MRT.
Alebo sa da napisat maly AHK skriptik, ktory prenesie meno filmu na meno titulkov, ak si povedzme oznacis oba.
Roman
Alebo sa da napisat maly AHK skriptik, ktory prenesie meno filmu na meno titulkov, ak si povedzme oznacis oba.
Roman
Co to zkusit ve více krocích? Asi to nepůjde úplně přesně, ale snad by se dalo přiblížit dostatečně k názvům filmů, abys je měl ve stejném pořadí a mohl použít clipboard + Nahrát názvy ze souboru...joeyeti wrote: je možné nejakým spôsobom premenovať titulky k video súborom podľa majoritnej zhody v názve filmu a titulkov?
Např.:
1. Odstranit "paznaky" a čísla - Do pole Najít napsat "\W|\d" a zaškrtnout Reg. výraz; pole Přípona nechat prázdné.
2. Přidat příponu (ono to půjde ošetřit i v bodu 1, ale zatím jsem to nedomýšlel...) + upravit hromadně názvy
4 ...
5. Ručně to upravit

Můžeš sem poslat pár jmen na zkoušku? Ono vymýšlet to takhle obecně je docela problém...
je mozne kombinovat v hľadať&nahradiť znaky s moznosťou <odstrániť>?
Priklad:
povodny nazov suboru:
jano - zimna dovolenka #01.jpg
novy nazov suboru:
jano__zimna_dovolenka_001.jpg
ked som si chcel totiz ulozit nastavenie nasledovne -
hladat: #| |-
nahradit s: 0|_|<odstrániť>
chápe <odstrániť> ako názov a vysledný efekt je:
jano_<odstrániť>_zimna_dovolenka_001.jpg
mozno som len lama, ale aj tak dik za radu
inak TC je v7.02a
//Edit: riesenie som nasiel... nic som nepovedal .... som lama, hehe
Priklad:
povodny nazov suboru:
jano - zimna dovolenka #01.jpg
novy nazov suboru:
jano__zimna_dovolenka_001.jpg
ked som si chcel totiz ulozit nastavenie nasledovne -
hladat: #| |-
nahradit s: 0|_|<odstrániť>
chápe <odstrániť> ako názov a vysledný efekt je:
jano_<odstrániť>_zimna_dovolenka_001.jpg
mozno som len lama, ale aj tak dik za radu
inak TC je v7.02a
//Edit: riesenie som nasiel... nic som nepovedal .... som lama, hehe
Hromadné přejmenování podsložek
Potřeboval bych hromadně změnit názvy složek, ale i podsložek. S těmi podsložkami se nedaří. Používám TC 6.54, je toho schopen? Má s tím někdo zkušenost?