jak spusti pomoci ctrl-d 2 prikazy
Moderator: Hacker
jak spusti pomoci ctrl-d 2 prikazy
jde spustit 2 prikazy pomoci ctrl-d?
neco jako
cd d:\kamera\AvsP\ & d:\kamera\AvsP\avsp.exe
vim, ze v linuxu je separator ";"
v dosu by to mel byt & nebo && apod. ale nejak mi to nebezi
neco jako
cd d:\kamera\AvsP\ & d:\kamera\AvsP\avsp.exe
vim, ze v linuxu je separator ";"
v dosu by to mel byt & nebo && apod. ale nejak mi to nebezi
Neviem o takej moznosti. Tieto prikazy interpretuje TC a ten viacero prikazov za sebou nepodporuje.
Spominat AHK je asi zbytocne, ale tak keby nahodou do tejto temy zabludil niekto, kto sa s nim este nestretol.
Roman
Spominat AHK je asi zbytocne, ale tak keby nahodou do tejto temy zabludil niekto, kto sa s nim este nestretol.

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
diky obema, udelam to pres .bat, je to ale trochu nesikovne, musim pridavat cestu do path, pokud chci bat v c:\wincmd (pri zalohovani/kopirovani na jine pc bych to jinak nezazalohovala)
>ted jsem koukala, pres ctrl-d jde zmenit jen jeden panel, ne oba? mela jsem za to ze to jde. nebo si to pletu s ftp?
>ted jsem koukala, pres ctrl-d jde zmenit jen jeden panel, ne oba? mela jsem za to ze to jde. nebo si to pletu s ftp?
ado,
HTH
Roman
Z .bat suboru ale nezmenis aktualnu cestu v TC, vid co Terka napisala:myslim, ze obycajny batch subor by bol jednoduchsi ako AHK
Terka,Terka wrote:cd d:\kamera\AvsP\
Ide. Do policka Target path zadaj cielovu cestu (bez "cd").ted jsem koukala, pres ctrl-d jde zmenit jen jeden panel, ne oba?
HTH
Roman
Last edited by Hacker on 2007-11-06, 22:27 UTC, edited 1 time in total.
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
no vidis, ja som to pochopil tak, ze proste chce zmenit ten adresar a potom z neho spustit program. Ona nepise ze sa musi zmenit v TC. ....ale ako tak nad tym rozmyslam, asi sa mylim jaHacker wrote:ado,Z .bat suboru ale nezmenis aktualnu cestu v TC, vid co Terka napisala:myslim, ze obycajny batch subor by bol jednoduchsi ako AHKTerka wrote:cd d:\kamera\AvsP\

ado
Více příkazů lze ještě spustit přes TC Multiple Commands (ale asi jen změna adresářů a interní příkazy TC).
Podle zadání v prvním příspěvku by to pak mělo jít pomocí příkazu:
<cesta>TCMC.exe 50 cds "d:\kamera\AvsP\avsp.exe" "" "CMcm_Return"
50 = prodleva mezi jednotlivými příkazy (pro jistotu)
cds - cd = změna adresáře, s = parametr, že cesta je brána pro zdrojový/cílový panel (jinak pro levý/pravý panel)
"d:\kamera\AvsP\avsp.exe" = cesta pro zdrojový (aktivní) panel
"" = cesta pro cílový panel (beze změny)
"CMcm_Return" = další příkaz/příkazy, v tomto případě simulace stisknutí Enteru na vybraném souboru (avsp.exe), tzn. jeho spuštění
Další, byť minimalistická, nápověda je v Read.me u TC Multiple Commands.
Podle zadání v prvním příspěvku by to pak mělo jít pomocí příkazu:
<cesta>TCMC.exe 50 cds "d:\kamera\AvsP\avsp.exe" "" "CMcm_Return"
50 = prodleva mezi jednotlivými příkazy (pro jistotu)
cds - cd = změna adresáře, s = parametr, že cesta je brána pro zdrojový/cílový panel (jinak pro levý/pravý panel)
"d:\kamera\AvsP\avsp.exe" = cesta pro zdrojový (aktivní) panel
"" = cesta pro cílový panel (beze změny)
"CMcm_Return" = další příkaz/příkazy, v tomto případě simulace stisknutí Enteru na vybraném souboru (avsp.exe), tzn. jeho spuštění
Další, byť minimalistická, nápověda je v Read.me u TC Multiple Commands.