This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? / Privacy
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

[STW] T.com Fatal Error In BTM Stream

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Bug reports from previous betas (unresolved) Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
St. Wolf
Junior Member
Junior Member


Joined: 12 Mar 2003
Posts: 25

PostPosted: Thu Oct 16, 2008 6:29 am    Post subject: [STW] T.com Fatal Error In BTM Stream Reply with quote

So, subject -)
I just copying the .wmv video file and all the time this error. Never see it before! What is this???

http://depositfiles.com/files/8815424

P.S. T.com 7.04a on WinXP SP3
_________________
St. Wolf is here...
MAM-system Corporation
Back to top
View user's profile Send private message
fenix_productions
Power Member
Power Member


Joined: 07 Aug 2005
Posts: 1950
Location: Poland

PostPosted: Thu Oct 16, 2008 6:56 am    Post subject: Reply with quote

2St. Wolf
Please put the screenshot elsewhere (at least imageshack) or use Ctrl+C to copy window's text (it will work if this is standard message box) and paste it here.

I'd like to take a look on it and help but depositfiles says that "the link is now obsolete".
_________________
"When we created the poke, we thought it would be cool to have a feature without any specific purpose." Facebook...

#128099
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
St. Wolf
Junior Member
Junior Member


Joined: 12 Mar 2003
Posts: 25

PostPosted: Thu Oct 16, 2008 7:43 am    Post subject: Reply with quote

Ok.
The MessageBox (or like this...) with caption "Total Commander" and Alert (Yllow Exclamation Sign) and text says: "Fatal error in BTM thread, aborting!" and "OK" button. That's all -)
_________________
St. Wolf is here...
MAM-system Corporation
Back to top
View user's profile Send private message
fenix_productions
Power Member
Power Member


Joined: 07 Aug 2005
Posts: 1950
Location: Poland

PostPosted: Thu Oct 16, 2008 8:56 am    Post subject: Reply with quote

Are you copying file in background?
If yes: is it working for copying in foreground? Can you copy this file in explorer?

Next thing which came to my mind:
Is this file DRM protected (check here how to know that)?
_________________
"When we created the poke, we thought it would be cool to have a feature without any specific purpose." Facebook...

#128099
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 35956
Location: Switzerland

PostPosted: Thu Oct 16, 2008 9:30 am    Post subject: Reply with quote

It means that the background transfer manager crashed when trying to copy the file. Could you try to copy the file in the foreground as user fenix_productions suggested?
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
St. Wolf
Junior Member
Junior Member


Joined: 12 Mar 2003
Posts: 25

PostPosted: Thu Oct 16, 2008 11:39 pm    Post subject: Reply with quote

ghisler(Author) wrote:
It means that the background transfer manager crashed when trying to copy the file. Could you try to copy the file in the foreground as user fenix_productions suggested?


Yes, it's crashing when copying in background. In foreground all OK. It's not a DRM-file, I don't like them -(

I try to copy in background to the root of Logical Drive - It's work!
So, truble - 212 symbols = filename, 55 symbols = destination. I cut filename - all OK. Why background crashes? Maybe of the russian name? But with shorter all good...

P. S. Wonna more operations, supported in background -)
And MORE important for me - I need to copy many files twice becouse T.com doesn't warn me about too long filenames -))) In Internet now so many files with long names and destination folder has it too... Please, use checking...

P. P. S. Thanks to your work under T.com
_________________
St. Wolf is here...
MAM-system Corporation
Back to top
View user's profile Send private message
St. Wolf
Junior Member
Junior Member


Joined: 12 Mar 2003
Posts: 25

PostPosted: Fri Oct 17, 2008 1:16 am    Post subject: Reply with quote

Interesting - one time I copy this file as normal - Windows cut the name to shorter But then again and again error!
Yes, it's regular - some times Windows just cut the name, and some times - no -)
Please, please, check full filename length on copying to FAT, NTFS, so on and option to rename in progress of copying...
_________________
St. Wolf is here...
MAM-system Corporation
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Bug reports from previous betas (unresolved) All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Imprint/Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH
Privacy Policy | Datenschutzerklärung | Politique de Confidentialité

Using phpBB © phpBB Group