odstraneni vsech Thumbs.db
Moderator: Hacker
odstraneni vsech Thumbs.db
Potřebuji na několika discích smazat kompletně všechny (skryté) soubory s názvem "Thumbs.db".
Existuje v TC nějaký fígl jak to efektivně provést?
Díky
Existuje v TC nějaký fígl jak to efektivně provést?
Díky
Jeden soubor vladne vsem, jeden jim vsem kaze, jeden vsechny ovladne... totalcmd.exe
I'm using Everything: http://www.voidtools.com/
Search for Thumbs.db, Ctrl+A, Del, smile
Search for Thumbs.db, Ctrl+A, Del, smile
Díky za tip - Úžasný nástroj 
Poštval jsem "Everything" na gigový disk a vyhledání bylo tak rychlé, že jsem pojal podezření, že "Everything" nefunguje jak má.
Škoda jen, že jsem ho poznal až dnes...
Jdu si hrát.
PS
Tip na postup pomocí TC by se mi stejně hodil.

Poštval jsem "Everything" na gigový disk a vyhledání bylo tak rychlé, že jsem pojal podezření, že "Everything" nefunguje jak má.

Škoda jen, že jsem ho poznal až dnes...

Jdu si hrát.
PS
Tip na postup pomocí TC by se mi stejně hodil.
Jeden soubor vladne vsem, jeden jim vsem kaze, jeden vsechny ovladne... totalcmd.exe
Tímto postupem to standardně dělám, bohužel u velkých disků je tato metoda poměrně slušný žrout času... Musí se relativně dlouho čekat na výsledek hledání.TraiaN wrote:disk c: > prave tlac. > Hladat Thumbs.db > naspodu tlacitko Vytvorit zoznam > Ctrl+A > Delete
Spíš hledám v TC něco na tento způsob - zadat parametry (vyhledat všechny soubory s názvem xy/odstranit) a spustit operaci nejlépe na pozadí... aby šlo s TC dále pracovat bez spuštění nové instance a TC již nevyžadoval žádnou další interakci.
Ahoj totcmd,
BTW: Everything funguje iba na NTFS diskoch.
Roman
Obavam sa, ze tak to nepojde. Ak by mal Delete dialog moznost zadat masku, ako napr. pri kopirovani, tak by to slo, ale, zial, nema. Mozes skusit napisat suggestion.Spíš hledám v TC nìco na tento zpùsob - zadat parametry (vyhledat všechny soubory s názvem xy/odstranit) a spustit operaci nejlépe na pozadí... aby šlo s TC dále pracovat bez spuštìní nové instance a TC již nevyžadoval žádnou další interakci.
BTW: Everything funguje iba na NTFS diskoch.
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
- Maverick_CZ
- Junior Member
Moje zkušenost:hurricane wrote:pomoze aj zrusenie indexacie suborov vo win, potom sa tie thumb.db nevytvaraju...
(moja skusenost)
1. Nejprve najít a vymazat všechny "thumbs.db" (zabere to nějaký ten čas)
2. Následně buď vypnout vytváření "thumbs.db" pro jednoho konkrétního uživatele (Možnosti složky -> Zobrazení) nebo najednou pro všechny uživatele přes zásady skupiny (místní nebo doménové), položka se jmenuje "Neukládat miniatury do mezipaměti".