This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? 
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Settings not saved on exit (explicit save works ok)

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC7.56(a)/7.57 bug reports (English) Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
fpostma
Junior Member
Junior Member


Joined: 24 Aug 2007
Posts: 10

PostPosted: Wed Feb 29, 2012 5:07 am    Post subject: Settings not saved on exit (explicit save works ok) Reply with quote

When changing tabstops, exiting totalcommander does not save the settings (have it set to NOT minimize on close). Explicit save works fine, ruling out protection issues.

Windows 7 USA, 64bit, fully patched, totalcmd 32bit 7.57 (24.02.2012). Not running as administrator.
Back to top
View user's profile Send private message
petermad
Power Member
Power Member


Joined: 05 Feb 2003
Posts: 7188
Location: Valsted, Denmark

PostPosted: Wed Feb 29, 2012 6:08 am    Post subject: Reply with quote

Are you setting the tabstops using the mouse on the tabstop bar, or are you using Configuration -> Options -> Tabstops ?

If you are doing it with the mouse on the tabstop bar - you have to manually save the setting - that way you can temporarily change the tabstops without spoiling your setting permanently.
_________________
#524
Danish Total Commander Translator
TC 9.10b1 32+64bit on Win XP 32bit, Win 7, 8.1 & 10 64bit. TC 2.81b8 on Android 6.0

Get Extended Total Commander Menus
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
fpostma
Junior Member
Junior Member


Joined: 24 Aug 2007
Posts: 10

PostPosted: Wed Feb 29, 2012 10:55 am    Post subject: Reply with quote

I do indeed set them using the mouse, entering the exact numbers using options is much to hard Smile

I thought tabstops even when done via mouse were saved on exit, don't recall that ever failing. Then again I don't change 'm THAT often.

But what does the 'save tabstops on exit' option do then?
Back to top
View user's profile Send private message
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10605
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Wed Feb 29, 2012 11:44 am    Post subject: Reply with quote

fpostma,
Quote:
But what does the 'save tabstops on exit' option do then?

Where did you see such an option?

Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
fpostma
Junior Member
Junior Member


Joined: 24 Aug 2007
Posts: 10

PostPosted: Wed Feb 29, 2012 11:53 am    Post subject: Reply with quote

Options -> Operations , 'save on exit' panel on the right lower half.
Back to top
View user's profile Send private message
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10605
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Wed Feb 29, 2012 1:12 pm    Post subject: Reply with quote

fpostma,
Quote:
Options -> Operations , 'save on exit' panel on the right lower half.

In English there is only:
Save on exit:
- Directories
- Panels (brief/full, etc.)
- Old command lines
- Directory history

What language do you use?

Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
fpostma
Junior Member
Junior Member


Joined: 24 Aug 2007
Posts: 10

PostPosted: Wed Feb 29, 2012 1:15 pm    Post subject: Reply with quote

Ah... yes .. I thought 'tabstops' was part of panels. I use English as well, no explicit 'tabstops' save in there, sorry for the confusion.
Back to top
View user's profile Send private message
petermad
Power Member
Power Member


Joined: 05 Feb 2003
Posts: 7188
Location: Valsted, Denmark

PostPosted: Wed Feb 29, 2012 3:16 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
I do indeed set them using the mouse, entering the exact numbers using options is much to hard

I don't think we are talking about the same - when I say using the mouse, I mean moving the tabstop borders over the file panels to the left or right with the mouse - in contrast to using the Configuration dialog.


Quote:
When "Directories" is checked, TC should also save the tabs.

Not here. This is about tabstop positions - not about folder tabs...
_________________
#524
Danish Total Commander Translator
TC 9.10b1 32+64bit on Win XP 32bit, Win 7, 8.1 & 10 64bit. TC 2.81b8 on Android 6.0

Get Extended Total Commander Menus
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC7.56(a)/7.57 bug reports (English) All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH

Using phpBB © 2001-2005 phpBB Group